STARDANCE: KŠEFTY S HLASY! PROČ NIKOHO NEVYŘADILI? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

STARDANCE: KŠEFTY S HLASY! PROČ NIKOHO NEVYŘADILI?

Velké finále bude už 18. prosince, setká se znovu všech 10 párů?
Velké finále bude už 18. prosince, setká se znovu všech 10 párů? (Karel Kopáč a ČT )

Sobotní šok ve StarDance, kdy nakonec ze semifiále nikdo nevypadl a do velkého finále postoupily všechny tři páry, si Česká televize dramaticky předjednala ve Velké Británii! Podle zjištění Aha! změnu pravidel musel schválit majitel licence, tedy společnost BBC. A nebylo to jen tak!

To, že se ve StarDance nevyřazuje, je totiž povolené jen v prvním dílu a nebo během speciálu – v Česku jde o charitativní večer. Produkce potřebovala dostat do finále všechny tři páry – Jana Cinu (33), Martinu Viktorii Kopeckou (35) a Tomáše Vernera (35) a jejich partnery. Mimo jiné proto, aby v případě onemocnění jedné dvojice mohly nastoupit před kamery zbývající dvě.

Krampol na JIP a drsný verdikt lékařů! A Stardance mění finálový večer

Video se připravuje ...

Více peněz

Záměrů ale mohlo být více. Je v tom logicky i kalkul! Tím, že se tuto sobotu utkají o titul Král/Královna tanečního parketu tři páry, vydělá ČT větší množství peněz na hlasech od diváků, než kdyby lidé posílal esemesky jen dvěma párům. Kdyby to lidé věděli, nemusí během soboty posílat hlasy a nechají si to až na poslední večer. „Ve finále je čekají nejlepší latina, nejlepší standard, freestyle a hromadný valčík,“ prozradil Marek Eben (63). Možná strategicky pomlčel o tom, že si možná na úvod finále zatančí valčík se svojí kolegyní Terezou Kostkovou (45).

Mirai s covidem dotančil, co bude se Stardance?A Krampol opět v nemocnici!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.