Černochová po StarDance: BUDE VRACET PENÍZE? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Černochová po StarDance: BUDE VRACET PENÍZE?

Tereza Černochová a Dominik Vodička
Tereza Černochová a Dominik Vodička (archiv Blesku)

Minulou sobotu dotančila ve StarDance, včera už soutěž sledovala jako divák. Ale neznamená to, že by si odfrkla! Hned v úterý to rozjela na pódiu v mnohem divočejším tempu. Žádný slowfox ani valčík! Tereza Černochová (38), zpěvačka Monkey Business, zvládla v ostrém funky rytmu tři koncerty za sebou.

Hned v prvním kole se stala miláčkem fanoušků i porotců, po vyřazení také vyšlo najevo, že tančila se zraněním! Kdo sledoval tréninky, viděl, že je Tereza otejpovaná jak fotbalová hvězda. Ve StarDance zabodovala jako nikdo jiný! „Je šikovná, je nejlepší,“ chválili ji spoluhráči z kapely.

Bramborová jako Matěj

Před koncerty v pražském Lucerna Music Baru totiž muzikanti uspořádali besedu na intimní témata a účast v televizní show se pochopitelně probírala. „Byla fantastická, tančila skvěle. Dala do toho maximum, šla do toho prsama! Za mě je vítěz, i když ve finále nebude,“ hlásil Matěj Ruppert (43), frontman a účastník StarDance z roku 2013.

„A oceňuji, že jsi maximálně kolegiální a skončila jsi čtvrtá jako já,“ připomněl jí svoji bramborovou medaili. Tereza a Matěj, oba zpěváci »Mankáčů«, jsou coby tanečníci neobyčejní, kdo zná jejich koncertní produkci, dobře ví… „Já ten pořad nenávidím od samého začátku. Ale tím, že je Tereza náš miláček, tak jsem na to koukal každý týden s maminkou a poslal jsem tolik esemesek, že jsem dost zchudnul,“ líčil kapelník MB a hitmaker Roman Holý (55).

Zprávy: Unesené dívky dostávaly do zajetí balíky z Česka!? A proč Černochová tají otce své dcery!?

Video se připravuje ...

Verner, farářka a herec...

Pak jí složil poklonu: „Netušil jsem, co v tobě je, že je to takhle mocný,“ chválil a ohodnotil také zbylé tři účastníky show. „Nezlobte se na mě, pan Verner je extrémní! Ale je to profesionální krasobruslař, tanečník. To je mimo soutěž. Farářka, to je sympatické prkénko, já se omlouvám za upřímnost. A pan Cina? Fenomenální herec a jeho tančení je spíš herectví. Z mého pohledu Tereza vyhrála a já jsem z ní nadšený.“ Tereza se pochopitelně zapýřila, ale připomněla, že zřejmě bude muset všechny peníze za odeslané esemesky šéfa vracet. „Roman mi řekl, že když nevyhraju, dostane peníze zpátky.“ Beseda se dále točila okolo spodního prádla členů skupiny či budoucího dechovkového projektu MB pro domovy důchodců.

Hegerová ve vězení kvůli otci Gotta! A Otazníky kolem Abrháma

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
12. 12. 2021 • 21:54

Prima baba, sympatická, přirozená, v tom nejlepším slova smyslu krásná a smyslná samice. Velice mě překvapila a divím se, že je sama.

begonie
12. 12. 2021 • 06:29

Tereza Černochová překvapila nejen porotu, ale i tisíce sledujících - Valčík, který tančila na píseň jejího otce Ona se brání, byl úchvatný.......

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.