Hokejista Jágr kárá rozhodčí: Já už budu hodný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Hokejista Jágr kárá rozhodčí: Já už budu hodný!

J.Jágr
J.Jágr (Foto Aha – J. Vilímek, Sport – M. Beránek, ČTK – P. Sznapka, Instagram, repro YouTube)

Podobně jako ve známé české komedii slíbil hokejový »dědeček« Jaromír Jágr (49), že už bude hodný. Na rozhodčí. Ale prý jen do neděle...

Kladenský hrající majitel, který je obdařen osobitým stylem humoru, se rozhodl kritizovat práci extraligových sudích trochu jiným způsobem. Jágr na Instagramu sdílel video nedělního zápasu v Olomouci (3:4) s písní Já se v z n á - ším od Hany Z a - gorové (75). „Poté, co mi rozhodčí sdělil, že jsem upadl sám, jsem vynadal našemu brusiči, že mi špatně nabrousil brusle, teď se mu budu muset omluvit,“ napsal nejproduktivnější Evropan v dějinách NHL k záznamu domnělého faulu jednoho z olomouckých hráčů.

Jágrova přítelkyně Dominika fotila pod vodou: Zmáčená víla! Jardo, fakt dobrý!

Video se připravuje ...

Legendární »68« ironický příspěvek doplnila o »smajlíky «. „Slibuju, že už nebudu diskutovat s rozhodčími (do neděle),“ vzkázal fanouškům Jágr. Do té doby mají Rytíři, jimž patří v tabulce předposlední místo, stejně volno. Jágrovi chování vůči sudím a (ne) pískání jeho prohřešků vyčetli v této sezoně i někteří soupeři. Polepší se na ledě kladenský veterán? Nebo bude opravdu hodný jako Miloš Kopecký (†73) ve filmu teprve, až zažije sérii trapasů?

Olomouc - Kladno: Knotkovo podražení Jágra zůstalo bez potrestání, Rytíři mohli jít do výhody pět na tři

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.