Královna modelingu Milada Karasová v slzách: Manžel náhle zemřel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Královna modelingu Milada Karasová v slzách: Manžel náhle zemřel

Ještě 14. října Karasová s manželem slavila jeho 67. narozeniny.
Ještě 14. října Karasová s manželem slavila jeho 67. narozeniny. (Foto Aha! – Daniel Černovský)

Ztratila navždy svou životní oporu. Milada Karasová (71), která celý život zasvětila kráse a módě, minulý týden náhle ovdověla. Její manžel, hrabě Michal Důjka (†67) zemřel doma cestou do koupelny. Co se přesně stalo, nikdo netuší...

Známá odbornice na krásu s manželem, který patřil do jednoho z nejstarších šlechtických rodů Bubnů z Litic, prožila téměř třicet let. Přes dvacet let spolu jen žili a v září 2014 se vzali. O máminu ruku požádal Michal vtipně její dceru Denisu (49), tehdy dvacetiletou, a ještě k tomu písemně. Pocházel ze šlechtického rodu, byl hrabě. A mezi jeho předky patřil i Karel IV. Pro Miladu to byl už druhý sňatek, poprvé se vdávala v jednadvaceti a o rok později se jim narodila Denisa.

Michal se v šedesáti ženil poprvé. „Líbí se mi říkat manžel místo přítel,“ uvedla Milada v jednom rozhovoru. „Máme vyrovnaný vztah, a hlavně mě nechává žít,“ pochvalovala si lásku svého života. Měla ráda manželův smysl pro humor, líbilo se jí, že je moudrý a vzdělaný. Pracoval v oblasti umění a kultury a pomáhal jí s některými projekty. Její štěstí ale nečekaně brzo skončilo.

Státní pohřeb Žbirky nebude?! A žena Rosáka má covid po 3. očkování!

Video se připravuje ...

Přečtěte si
mbmb
23. 11. 2021 • 12:02

Na stará kolena se nedá nic planovat,škoda .Ona vlastně prodávala ty trdla ven.Mela mimořádně podmínky již před 89 viz Face to Face

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.