Josef Rychtář se brání obvinění: Rozhodně jsem mu nevyhrožoval... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Josef Rychtář se brání obvinění: Rozhodně jsem mu nevyhrožoval...

Josef Rychtář
Josef Rychtář (Martin Hykl, archiv J. Šimka, archiv)

Čelí trestnímu oznámení ze strany Jarka Šimka (47), bývalého manažera jeho ženy. Josef Rychtář (63), vdovec po zpěvačce Ivetě Bartošové (†48), ale popírá, že by Šimkovi vyhrožoval v SMS smrtí. „Jen jsem ho varoval,“ řekl Aha! Rychtář.

Jarek mu nezvedal telefon, proto mu prý napsal z čísla už před sedmi lety zesnulé zpěvačky. „Chtěl jsem, aby vynechal moje a Ivetčino jméno ze svého repertoáru,“ svěřil Josef. Netají, že nějaké to mobilní sdělení na svědomí má. „Napsal jsem mu peprnou zprávu, že je debil. Že ho varuju. Ale rozhodně jsem mu nevyhrožoval,“ tvrdí vdovec.

Příčina smrti Altmannové. A reakce Rychtáře na seriál o Ivetě

Video se připravuje ...

Upozornění na to, aby zpěvák náhodou nevypadl z okna, je údajně jen dobrá rada. „Přece si nemůže myslet, že ho budu chtít vyhodit z okna,“ brání se obvinění Rychtář. Esemesky Jarkovi (Aha! je má k dispozici) si prý prozřetelně schoval. „Klidně mě může žalovat, ty SMS mám,“ ujistil na rozloučenou Josef Rychtář. Jarek Šimek ale na rozdíl od něj vyhodnotil situaci jako nebezpečnou a už v úterý podal trestní oznámení.

Život nejpopulárnější zpěvačky Ivety Bartošové

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
begonie
19. 11. 2021 • 06:24

Panu Rychtářovi už toho prošlo tolik, že nad tím mnoha lidem zůstává rozum stát

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.