Tereza Kerndlová: Křtila s rodinou a zmrzačeným Vojtkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tereza Kerndlová: Křtila s rodinou a zmrzačeným Vojtkem!

Tereza se svým přítelem a manažerem Rendou si úspěch vychutnávala plnými doušky.
Tereza se svým přítelem a manažerem Rendou si úspěch vychutnávala plnými doušky. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka Tereza Kerndlová (21) představila své novinkové album Have some fun. Tuhle velkou slávu si nemohla nechat ujít její rodina v čele s přítelem Rendou (36) a otcem Laďou (62), ale ani řada celebrit!

Zpěvačka Tereza Kerndlová (21) představila své novinkové album Have some fun. Tuhle velkou slávu si nemohla nechat ujít její rodina v čele s přítelem Rendou (36) a otcem Laďou (62), ale ani řada celebrit! Přišel třeba Felix Slováček s manželkou Dagmar Patrasovou, pražský primátor Pavel Bém či Roman Vojtek o berlích! Co se mu stalo?

Vážný úraz se herci, zpěvákovi a tanečníkovi Vojtkovi stal před lety při představení muzikálu Pomáda. Měl s tím problém i při StarDance, kterou nakonec vyhrál, ale až teď se odhodlal k operaci. „Mám čerstvou plastiku kolenních vazů a dva měsíce budu úplně vyřazený z provozu, Musel jsem zrušit všechna představení. A čeká mě i dlouhá rehabilitace,“ přiznal deníku Aha! Vojtek na křtu Kerndlové.

Tereza dvě písničky z nového alba hostům se svou kapelou i zazpívala a opět dokázala, že mladá zpěvačka se stává doslova sexsymbolem! „Je úžasná, krásně štíhlá a sexy. Za dvacet let si na mě třeba vzpomene, dnes jsem jí totiž řekla, že podle mě má před sebou velkou a úspěšnou budoucnost,“ věštila Tereze zářný osud »vědma« Dáda Patrasová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.