ABY CHODILA KANÁLY! Ponížení Borhyové boří internet | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

ABY CHODILA KANÁLY! Ponížení Borhyové boří internet

Lucie Borhyová vypadá na šedesát celkem k světu
Lucie Borhyová vypadá na šedesát celkem k světu (Foto Instagram)

Nejen diváci soutěžního pořadu Na lovu se mohou potrhat smíchy. Internet totiž boří trapas jednoho ze soutěžících, pana Luboše, který tvrdě zaútočil na jednu z nejkrásnějších moderátorek Lucii Borhyovou!

Na otázku moderátora Ondřeje Sokola (50) jaké jubileum oslavila sexy moderátorka v roce 2018, pan Luboš totiž bez váhání vystřelil pozoruhodnou cifru! Třiačtyřicetiletá Lucie Borhyová se rázem stala paní důchodového věku. Pan Luboš totiž moderátorce přiřkl krásné šedesátiny.

 Borhyová konečně ukázala partnera

Video se připravuje ...

To samozřejmě nezůstalo bez odezvy. Tento trapas okamžitě glosoval Leoš Mareš (45), který Lucii popřál: „Když máš formu. Všechno nejlepší, Lucie Borhyová,“ napsal Mareš a slušně vychovaná Borhyová samozřejmě neopomněla poděkovat „Děkuji za všechna přáníčka a na zdraví. No, je vidět, že jsem v tý televizi fakt asi už dlouho,“ reagovala s humorem na Instagramu. 

Pan Luboš neztratil formu ani v druhé polovině pořadu! Na otázku „Kterým slovesem můžeme označit jak vystrčení jazyka z úst, tak zaplacení velké sumy peněz,“ střelhbitě odpověděl vylíznout místo vypláznout. Budiž mu tedy odpuštěna i urážka Borhyové, neb svým soutěžním výkonem a následnou řetězovou reakcí vydatného  smíchu prodloužil život stovkám diváků!

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jaroslav Vašíček
31. 8. 2023 • 17:20

Mandalaj. Nechápu o čem mluvíte. Asi máte poruchu sluchu.Doporučuji prohlídku u ušaře!!!

Květoslava Velanova
10. 5. 2023 • 13:19

Vy, co píšete všechny ty nenávistné, kritické až urážlivé komentáře na paní Lucku jste ubozí. Srší z vás závist. Paní Lucie je krásná a milá žena. S panem Korantengem jsou sehraná dvojka a ráda se na ně dívám.O tom, že je krásná a milá svědčí i to, že je na obrazovce tak dlouho. Kdyby všechny ženy v jejím věku byly takové jako ona. Vy, kdo kritizujete, podívejte se do zrcadla, jak vypadáte Vy!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.