Utajená touha Borhyové? Šance tu pořád je! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Utajená touha Borhyové? Šance tu pořád je!

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Instagram, archiv)

Oblíbená moderátorka už nějakou dobu randí s o deset let mladším Michalem Smečkou (33). Otázce, zda spolu neplánují společného potomka, z toho důvodu čelí poměrně často. Jak to tedy je?

Lucie Borhyová (43) je maminkou Lindy (7) a Lucase (12). Z toho důvodu ji rozmnožování po čtyřicítce už tolik nepálí. Ale vyloženě „NE“ také neříká. „Je pravda, že děti miluju,“ přiznala pro web ŽivotvČesku moderátorka.

Podle časopisu Čas pro hvězdy nad miminkem vážně uvažuje. „Umím si představit, že bych v budoucnu ještě jedno dítě měla, ale uvidíme. Tyhle věci nějak neplánuju,“ uvedla dle citovaného magazínu Lucie Borhyová.

Slunečná opravdu skončí, víme kdy! A Borhyová konečně ukázala partnera

Video se připravuje ...

Jestli se dočká dalšího těhotenství, je tak pro ni hra osudu. „Říkám si, že mám už odrostlejší děti a mám o něco více času. Myslím na to, že když je možnost miminko ještě mít, tak proč ne. Je to krásné,“ svěřila se údajně moderátorka. Třeba nás tak v brzké době překvapí!

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.