Kramár se pochlubil přítelkyní: Sakra, ale co ta podoba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Kramár se pochlubil přítelkyní: Sakra, ale co ta podoba!

Maroš Kramár s novou přítelkyní
Maroš Kramár s novou přítelkyní (1.pluska.sk )

Po rozvodu s manželkou Natašou (54) herec a moderátor Maroš Kramár (62) dlouho nesmutnil. Již přes rok žije s přítelkyní Inou Oravcovou (36), ve společnosti však vídáni nebyli. Až doposud…

Pár si totiž nemohl nechat ujít premiéru poslední Craigovy bondovky Není čas zemřít, na níž přišli i hercovi dva synové Timur a Marek. Zde ovšem s Inou svou vzájemnou lásku ještě příliš najevo nedávali. Na filmovém festivalu o pár dní později, kam přišli na promítání těch nejlepších filmů z letošních festivalových Benátek, Cannes či Berlína, to už bylo o něčem zcela jiném!

Oba měli oči jen pro toho druhého a k očnímu kontaktu na objektiv je nepřimněli ani fotografové. Ina, která je manažerkou divadla Vo veži, vystavila štíhlé nohy v kratších šatech a Maroš neskrýval láskyplné pohledy i emoce. Jak poznamenal deník Blesk, současná partnerka hvězdy Slunečné je nápadně podobná Kramárově exmanželce Nataše. Je tedy jasné, že má herec slabost pro ženy štíhlé postavy s dlouhými hnědými vlasy.

Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! Dnes v 7 pádech Honzy Dědka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.