Patrasová věštila Vítové: Bude to holka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Patrasová věštila Vítové: Bude to holka!

Dáda vyvěštila RomaněVítové, že sejí narodí holčička.
Dáda vyvěštila RomaněVítové, že sejí narodí holčička. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Dáda Patrasová (52) se stala středem pozornosti na filmpárty k připravovanému filmu Princip Kajínek. Všem totiž ukázala, že se mimo jiné zabývá i duchovním hledáním pravdy neboli věštěním. Na ověření svých schopností si Dáda na večírku vyhlídla těhotnou rosničku Romanu Jákl-Vítovou (30), které pak pomocí kyvadélka prozradila, že se jí narodí holčička a za tři roky nato kluk.

„Sice to na mně není vidět, ale jsem hodně unavená a mám těhotenské potíže,“ nechala se slyšet Romana, která přišla na akci neobvykle s hodinovým zpožděním a hned vyčerpaně usedla vedle Dády. „Romanko, tobě to tak sluší, budeš krásná maminka,“ lichotila Romaně Patrasová, která byla z jejího těhotenství doslova úplně vedle, protože půvabnou Vítovou stále hladila po bříšku a zároveň ji objímala. Její náruči pak neušel ani kaskadér a producent připravovaného snímku Petr Jákl, který si přišel poslechnout, co Dáda jeho manželce vyvěštila.

Aby se celá párty v Daylong klubu v Palladiu nemotala jen kolem královny dětských srdcí, se postaral až Sámer Issa. Objektem všech fotoaparátů se stal zpěvák hned při svém příchodu, kdy si za ruku vedl půvabnou brunetu, o které nikdo nic nevěděl. „To je moje bývalá láska, s kterou jsem strávil rok svého života,“ svěřil se deníku Aha! Sámer. Zároveň ale popřel, že by se k sobě znovu vrátili.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.