Dcera herce Ewana McGregora: Brala prášky a zapomněla kus života! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Dcera herce Ewana McGregora: Brala prášky a zapomněla kus života!

Dcera Ewana McGregora Clara.
Dcera Ewana McGregora Clara. (Instagram, archiv)

Vědělo se, že je pěkné číslo, modelka a herečka Clara McGregorová (25) docela pařila, svlékla se do časopisu, byla jeden čas názorově trochu punk, ale teď šokovala odvážným prohlášením, jak to všechno bylo. „Dlouhé roky jsem bojovala se závislostí na lécích, nebyla jsem to já, ani se nedá říct, že bych si úplně všechno pamatovala.“

Několik let také sbírala odvahu tohle na sebe říct, až nyní, během kampaně na prádlo Bluebella, odhodila ostych. „Ve čtyřech letech mi diagnostikovali chronickou úzkost, měla jsem velké psychické problémy a polykala kvůli tomu prášky,“ sdělila světu. Na problém bylo v tu chvíli zaděláno, pacient se dostane do začarovaného kruhu, a když se z xanaxu stane potěšení, končí to zle. A když je ještě navíc tatínek slavný a celé vaše dětství paří jako smyslů zbavený, někde se to odrazí.

Život v kocovině

Ewan McGregor (50), známý mj. z Trainspottingu, s alkoholismem bojoval celá devadesátá léta, nyní je podle svých slov »čistý« osm let. „Dvacet let jsem byl pod parou nebo v obrovské kocovině,“ přiznal před časem. „S tátou jsme tehdy nevycházeli, přišel mi odporný. A když se rozvedl s mámou, nenáviděla jsem ho.“ McGregor se s francouzskou návrhářkou Eve Mavrakisovou rozešel v roce 2017 po 22 letech manželství.

T2 Trainspotting

Nyní, oba po odvykacích terapiích, jsou již zadobře, hrany zostřené toxicitou jejich životů se otupily, dokonce spolu budou natáčet film. „Žila jsem roky na xanaxu, na jedné straně vás uklidní, ale po čase vám vezme energii. Máte zapomenout na děsivé věci, ale najednou zjistíte, že zapomenete celé kusy dní, jste v jiném prostoru než ostatní.“

Už žádné alibi

Pomohla jí rodina, a hlavně přítel. Muzikant a režisér Jimmy Giannopoulos před čtyřmi lety prohlásil něco v tom smyslu, že »není sama sebou a právě nastala ta chvíle zahájit léčbu«. „Je čas začít střízlivý život, už žádné alibi,“ řekl jí nekompromisně. Zatlačila také sestra Esther i máma, bez nich by prý odvahu nenašla.

Celebrity, které neunesly svou slávu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.