Uniklo ze zákulisí: Leichtová v boji pěstmi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Uniklo ze zákulisí: Leichtová v boji pěstmi

Kristýna Leichtová se bila jak o život
Kristýna Leichtová se bila jak o život (Instagram)

Posilování a boxerský trénink. Kristýna Leichtová (36) a Marek Němec (40) dostali pořádně do těla. Štáb 1. MISE se s aktéry seriálu rozhodně nemaže a během natáčení stříkal pot na všechny strany. Oba hlavní hrdinové si nakonec tvrdý dril pochvalovali a herečka předvedla, co v ní je

Nahodili kraťasy, tílko, tričko a navzájem si Kristýna s Markem dělali parťáky během náročného tréninku. Mladá bojovnice Seriálová vrchní sestra Alice všechny překvapila, když si mazácky stoupla k boxovacímu pytli a předvedla natrénované chvaty. „Neboxovala jsem, ale když jsem byla mladší, dělala jsem jiná bojové umění, karate a allkampf-jitsu. To je něco jako krav maga. To je taková technika, že používáte různé způsoby, jak zneškodnit protivníka, když na vás jde s nožem,“ řekla brunetka, která byla v mládí objektem sexuálního obtěžování a po této zkušenosti se vrhla na bojové sporty.

Sparing jak má být

Herec Radúz Mácha: Do 1. MISE nastoupil po mateřské. Krásná Novotná točila v bolestech

Video se připravuje ...

A i když si dala kráska pořádně do těla, nakonec si natáčení užila. „Box je návykový, zábavný a vyplavují se věci, co se vyplavovat mají, a když má člověk nějakou frustraci, je to ideální,“ vyjmenovala dvojnásobná maminka holčiček Dorotky (3) a Rozárky (1) výhody boxu a nevyloučila, že by se k němu i v budoucnu vrátila. Zvlněný vzduch Trénink to nebyl rozhodně odfláknutý. Oba herci do toho dali vše a bolely je snad všechny svaly, které na těle mají, a chvilkami bylo v tělecvičně nedýchatelno. „Je tady pěkný smrádek a asi pětihodinové natáčení,“ zhodnotila seriálová vrchní sestra Alice se smíchem situaci. „Škoda, že to divák nemůže cítit, ale možná to uvidí, tady se snad i vlní vzduch,“ doplnil kolegyni s humorem Němec alias doktor David Hofbauer. Pohledem na posilujícího fešáka a urputnou krásku se můžete pokochat dnes od 20.15 na Primě.

  1. MISE: do vojenského se obleče i tato krásná zrzka a charismatický dobrodruh
  2. Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.