Drbna z Babovřesk Altmannová v bezvědomí: Přišla o kšeft | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drbna z Babovřesk Altmannová v bezvědomí: Přišla o kšeft

Drbna z Babovřesek Jana Altmannová (76) v bezvědomí: Cévní příhoda!
Drbna z Babovřesek Jana Altmannová (76) v bezvědomí: Cévní příhoda! (Alexandr Malachovský, archiv)

Slavná drbna Anda z Troškových Babovřesk skončila na jednotce intenzivní péče v pražské FN Motol. V pátek tam herečku Janu Altmannovou (76) s mozkovou cévní příhodou odvezla z Černošic sanitka. Přišla tím o velký kšeft.

Teď už je herečka při vědomí, ale vůbec nic si nepamatuje. „V hlavě mám vymazáno. Nevím, co se stalo, probudila jsem se až tady v nemocnici,“ řekla Aha! sklesle herečka. Mluvit může a rukama hýbat také, jinak je prý ale naprosto nesoběstačná.

Felixova zpověď o Dádě a alkoholu. A mrazivá poslední slova Karla Gotta

Video se připravuje ...

„Mobil umím vzít, a to je všechno. Já se sama na té posteli ani neposadím, tělo mě neposlouchá, jsem úplně paralyzovaná,“ prozradila. Nikdo jí neřekl, co se stalo a jaká je její diagnóza. „Já ani nevím, kdy jsem se probudila, snad mi všechno řeknou,“ pravila zoufale Altmannová, která už dvaapadesát let žije se svým manželem, malířem Jiřím Altmannem (79). „Manžel za mnou ještě nebyl, on bude ale určitě vědět, co se mi přihodilo,“ podotkla. Mozek herečce po příhodě naštěstí stále myslí, a tak herečka pláče: „Měla jsem točit reklamu na nějakou kosmetiku, nějaký krém, to mi všechno uteklo,“ posteskla si. Vzápětí ale dodala: „Víte, je mi to ale fuk. Peníze jsou pěkná věc. Nejsou ale zdaleka všechno. A to učím i svoje studenty, že by se člověk kvůli nim nikdy neměl přetrhnout. Důležitější je zdraví a dobrý pocit z toho, že si držíte svoji úroveň. I když třeba já jsem si pro tyto svoje zásady už před kamerou dlouho neškrtla,“ uzavírá celou věc Altmannová, která učí jevištní řeč na DAMU. V neděli má 77. narozeniny, které ale oslaví na nemocničním lůžku.

Proč nezpívá dcera Gotta? A Felix opět bez Dády, v doprovodu exmilenky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.