Dokud nás smrt nerozdělí. Manželé z Michiganu zemřeli ruku v ruce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

LÁSKA AŽ ZA HROB! Manželé zemřeli ruku v ruce

Zemřeli ruku v ruce, minutu po sobě
Zemřeli ruku v ruce, minutu po sobě (ara)

Manželé z amerického Michiganu kráčeli životem ruku v ruce a stejně tak i zemřeli. Jako první odešel do nebe Cal Dunham (†59), o minutu později ho na poslední cestě následovala i jeho milovaná Linda (†66).

Manželé dlouhodobě trpěli řadou zdravotních obtíží. Začátkem měsíce ale u sebe oba začali pozorovat příznaky nachlazení. „Táta mi volal a říkal, že se necítí moc dobře. Tvrdil, že má zřejmě zánět nosních dutin, a máma to od něj také chytila,“ vzpomíná dcera Dunhamových Sarah.

O tři dny později se zdravotní stav obou prudce zhoršil a manželé skončili ve špitále na ventilátorech. Jak se totiž ukázalo, u obou naplno vypukl covid. A to i přesto, že byli oba plně naočkovaní. Lékaři uvádí, že jejich už tak podlomené zdraví nápor nemoci nevydrželo a koronavirus se stal oběma osudným. V neděli v 11:07 zemřel Cal, v 11:08 naposledy vydechla Linda. Fotografie jejich rukou, které až do poslední chvíle láskyplně svírali, teď dojímá lidi po celém světě. „Je to nejenom velká ztráta pro nás, ale i pro svět, ze kterého udělali lepší místo,“ pláčou nad jejich smrtí příbuzní.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.