Olga Matušková (72): NESMÍ K HROBU WALDY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Olga Matušková (72): NESMÍ K HROBU WALDY!

Vdova po Matuškovi (†76) Olga: Nepřiletí na premiéru Lásky nebeský!
Vdova po Matuškovi (†76) Olga: Nepřiletí na premiéru Lásky nebeský! (michal Protivanský, Martin Sekanina, David Kundrát, archiv)

Všichni očekávají, že Olga Matušková (72) bude hlavní hvězdou na premiéře muzikálu Láska nebeská, který vznikl na nejslavnější písničky Waldemara Matušky (†76). Manželka Slavíka z Madridu ovšem z Floridy, kde žije, nedorazí. A neobjeví se tak ani u zpěvákova hrobu na Vyšehradě, kde už nebyla dva roky. Může za to koronavirus.

V pražském Divadle Broadway se tak natěšení fanoušci budou muset 30. září spokojit se zdravicí, kterou Olga se synem Waldíkem speciálně pro premiéru nahrála. „Nejdřív přivítám všechny v divadle, uvedu Lásku nebeskou a hned poté pustíme zdravici,“ prozradil Aha! producent Oldřich Lichtenberg, který s Matuškovou a jejím synem počítal na sto procent. „Měli už zabukované letenky, které bychom samozřejmě proplatili. My jsme jim zařídili tři noci v hotelu Ambassador, aby si užili Prahu,“ vypočítává smutný Lichtenberg a dodává: „A najednou přišla od Olgy zpráva, že nedorazí, že jim je to moc líto, ale prostě to nejde.“

Bylo jí zle

Olga totiž v sobě nemá dvě vakcíny proti covidu a ve chvíli, kdy měla potvrdit letenky, jí nebylo dobře. „Člověk v tu chvíli nevěděl – má covid, nebo nemá? Očkovaná jsem nebyla, ani bych to do odletu nestihla, a navíc by mě neočkovali, když mi bylo zle. A tak jsem to prostě zrušila,“ vysvětlila Aha! Olga. Uvědomila si také, že testy, které by k odletu potřebovala, musí být staré jen pár hodin, a do té doby se může stát cokoliv. „Víte, nikdy jsem nebyla proti ničemu očkovaná, proto ještě nejsem. To ale neznamená, že se očkovat nedám. Asi mě k tomu okolnosti přinutí. Teď jsem to ale prostě nezvládla,“ komentuje Matušková s tím, že ji to zpětně velmi mrzí. „Co se dá ale dělat. Stalo se. Budu premiéře i muzikálu držet palce a doufám pevně, že ho co nejdřív s Waldíkem uvidíme,“ říká Olga, kterou covid uvěznil v USA.

Ivanka Devátá po mrtvici ochrnula! A Matušková přiznala nového muže

Video se připravuje ...

Nedostane se ani na Vyšehrad...

Už jsou to dva roky, co byla Olga naposledy u hrobu svého manžela Waldemara na pražském Vyšehradě. Ani teď k němu nesmí, nepustí ji koronavirus. Na premiéru, ani k místu posledního odpočinku. „Je to snad vůbec poprvé, co jsem se víc než rok nedostala do Prahy. Ještě že tam mám pořád dobré přátele, kteří zajdou za Waldou na Vyšehrad a dají čerstvé kytičky. Jsem jim za to moc vděčna,“ řekla nedávno Aha! vdova po legendárním zpěvákovi s uhrančivým pohledem. Myslí tím především divadelníka Petra Kratochvíla (69), jenž místo na Vyšehradě doslova vyběhal. „Nebylo tam místo, ale on to dokázal. A nejen to, hrobku z růžového kamene a mramoru, kterou navrhl Kristian Kodet, i zaplatil,“ pravila Matušková s tím, že se o pronájem hrobu a všechny služby s tím spojené postaral na 30 let dopředu. Ví, že je o místo posledního odpočinku postaráno, ale je smutná, že k němu teď nemůže...

Dokument o Gottovi děsí přátele. A Křížková bez manžela a vážně nemocná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
27. 10. 2021 • 12:26

Stejna husa celej zivot. Co si asi myslela, ze pojede neockovana fnukat k Waldove hrobu? Je to jen a jen jeji rozhodnuti, neockovat se, tak at ze sebe nedela chudinku. Je fakt nemozna, nemozna, nemozna. Mlceti zlato plati v jejim pripade trojnasob.

illenne
3. 10. 2021 • 15:33

14TONY Přesně tak. Po celém světě se letecky cestuje, včera nám u Prahy přelétla dvě letadla nad hlavou během 20 minut. Kdyby chtěla, vše by si zařídila, rozmary paní Olgy. Nakonec ještě to vzlykání si, že kvůli covidu se nedá cestovat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.