Nejistota novomanželů Matušových: Přesun na ubytovnu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejistota novomanželů Matušových: Přesun na ubytovnu?

Bohuš Matuš s Lucinkou a dcerou Natálkou
Bohuš Matuš s Lucinkou a dcerou Natálkou (Michal Protivanský, instagram)

Už několik týdnů řeší Bohuš Matuš (48) ožehavý problém s bydlením. V panelovém domě, kde žije se svou manželkou Lucií a dcerou Natálkou, je prý všechno příliš slyšet. Dokonce kvůli tomu měl mít i spory se sousedem. Jenže zpěvák v tichu nevydrží. Jenže kam teď?

„Já třeba skládám nové hity, nahoře někdo sedí na záchodě a je to v podstatě skoro slyšet i na té nahrávce,“ vysvětlil pro Super.cz zpěvák, proč potřebuje jít se svojí rodinou do většího. Dotyčný soused, kterému vadilo i Matušovo kouření na balkóně, údajně hlavním „kamenem úrazu“ není.

Novomanželé Matuš a jeho Lucinka: Tajný plán na svatební noc!

Video se připravuje ...

„Soused mi opravdu nevadí, my si celkem rozumíme, on je slušný, ale abych přes den mlčel a chodil po špičkách, to se mi nechce,“ svěřil se zpěvák s tím, že by s ženou Lucií uvítali něco se zahrádkou. „Plánujeme se stěhovat, teď jsme dostali nabídky, já ještě chvilku počkám, pokud nebude pokračovat rošáda zvaná koronavirus, tak bychom šli do baráčku, a pokud jo, tak půjdeme asi na ubytovnu,“ dodal se smíchem čerstvý novomanžel, kterého momentálně těší i to, že se opět otevírají divadla a vrací se do práce. Jedním z projektů, kde bude k vidění, je muzikál Láska nebeská, jenž vzniká pod režií Zdeňka Zelenky.

František Janeček svědkem na svatbě Bohuše Matuše: Přeju jim sílu na kompromisy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Josef124
27. 1. 2023 • 05:45

Taky jsem žila jeden čas na ubytovně v Ústí nad Orlicí http­s://ww­w.pr­onajem-mendrik.cz/ a není to takové drama, jak si lidé myslí. Je fakt, že jsem tam nechtěla být déle, než bylo nutné. Ono vlastní bydlení, byť jen pronájem, je prostě lepší, ale na ubytovnu mám jen dobré vzpomínky .

Uživatel_5523065
2. 6. 2021 • 10:56

Po panu Gottovi jediny zpevák

Uživatel_5523064
2. 6. 2021 • 10:33

Ceska závist,ceska malost,na kazdeho tenhle cesky sajrajt kali v diskuzich.Matusovi zavidi mladou krasnou zenu,krasné dite,krasny hlas,to se nedivim,ze vas to zere,tak spechala do prace k regalum a nekecelala

zdenekov
2. 6. 2021 • 10:27

Vždyt si z vás dělá akorát legraci zadné sousedske spory nemá,jen si delá piár a dle jeho kalendáře akci ma každý den vystoupeni,ale tady ta luza co se pise,at vám nepraskne zilka,dle casu napsani delnická trida.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.