Hvězdné manýry Chýlkové a Krause? Tohle prý ani omylem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězdné manýry Chýlkové a Krause? Tohle prý ani omylem!

Ivana Chýlková a Jan Kraus
Ivana Chýlková a Jan Kraus (Blesk)

Herečka, na rozdíl od jiných, nikdy nepropadla kouzlu moderní gastronomie, tedy vaření a pečení. Také úklid považuje Ivana Chýlková (57) za velmi otravnou aktivitu. A nejinak to má i se zahradničením. Naštěstí jsou v tom s manželem v souhře. 

Ani jeden z nich si v běžných domácích činnostech zrovna „nechrochtá“. A třebaže aktuálně můžete vidět Chýlkovou v seriálu Osada jako zapálenou chatařku, doma všechny zahradní vychytávky podle týdeníku Sedmička míjí bez povšimnutí. „My všechny ty stroje máme, protože Honza je milovník strojů, traktorů a všeho, ale opravdu to moc používat neumíme, takže si vždycky někoho najmeme a ten přijede a libuje si, jak máme výborné stroje,“ odtajnila herečka, jak jsou na tom s manželem s manuální zručností pro Českou televizi. Ani jeden z páru prý neovládá ani klasickou sekačku na trávu. Z toho důvodu vsadili na robotickou. Tu už Jan Kraus jakožto softwarový nadšenec „osedlat“ zvládne.

Chýlková předvedla svou angličtinu: Schillerová si může gratulovat!

Video se připravuje ...

Ivana Chýlková na premiéře Chlap na sřídačku: Já bych se o muže nedělila!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
prochaskanamoste
24. 9. 2021 • 23:20

Nemohu se zbavit pocitu, kdykoliv tuhle kládu vidím, naskočí mi pocit travestita. Co na ní Kraus viděl, nepochopím. Navíc ještě tak neženská, nebaví jí domácnost, nebaví ji zahrádka, co ji vlastně baví? Za chvíli nebude bavit ani Kraus.

-bello-
24. 9. 2021 • 22:04

takže jsou normální.

-bello-
24. 9. 2021 • 22:00

Mají můj souhlas!Než se hrabat s něčím a ukrádat si čas, je lepší si najmout.
Kuchtění jako hobby nikdy nepochopím , úklid, hygienu jistěže běžný Čech zná a dělá, doma bordel nemá, jsme civilizovaní, nejsme úká a život umí ti chytřejší a bohatější užít jinak.Než plácat koláče , který se dají koupit, radši si otevřu nové prvky v periodické tabulce

-bello-
24. 9. 2021 • 21:52

líbí se mi skvělé zuby ! MĚLA BY JE MÍT I KOLÁŘOVÁ.Nevím , proč by nemohli mít lidi vybělené poopravené úsměvy, neumím si představit mít vedle sebe v blízkém mém okolí někoho se žlutými zuby a la ondatra!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.