Podvedený Roden! Čím Kraus uhranul Chýlkovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Podvedený Roden! Čím Kraus uhranul Chýlkovou?

Jan Kraus s manželkou Ivanou Chýlkovou
Jan Kraus s manželkou Ivanou Chýlkovou (Foto: Pavel Machan)

Oblíbená Výměna manželek je rozhodně show k pobavení. A to televize ještě nevěděla, že má na scéně skutečné průkopníky. Ti však nevyměnili manželky na deset dní, ale víc než deset let. Na co vlastně sbalil Jan Kraus (67) Ivanu Chýlkovou (57) a Proč se dal Karel Roden (59) dohromady s Janou Krausovou (67). 

Herce a televizního baviče Jana Krause si už jen málokdo představí jinak než po boku herečky a současné manželky Ivany Chýlkové. Ta by ale rozhodně nedala v roce 1994 ruku do ohně za to, že jim budou jednou odbíjet svatební zvony. „Byl to takovej malej skrček s velkým zadkem," popsala první herecké setkání s Krausem Ivana v rozhovoru pro Primu. Jiskře se tedy rozhodně skákat příliš nechtělo. Ještě, že měl Honza tak prořízlou pusu, Ivanu nakonec ukecal. „Pusu nezavřel a byl neuvěřitelně vtipnej. S ním se prostě člověk nenudil,“ popsala už dříve deníku Aha! začátky vztahu. 

Chýlková předvedla svou angličtinu: Schillerová si může gratulovat!

Video se připravuje ...

Po přátelství, ze kterého se vyklubal milenecký vztah, se pár rozhodl pro společnou budoucnost a přišla chvíle, kdy museli s pravdou ven. Dopadlo to však nečekaně dobře. Krausová nakonec totiž zakotvila v náruči Karla Rodena.

Zbývalo jen jediné - příblížit výměnu manželek dětem. Všechna nedorozumění a nové vztahy se prý vyřešila na chalupě, kam se rodiny vydali řešit novou situaci. „Na chalupě jsme fungovali všichni společně, všichni se spolu bavili slušně s tím, že táta byl už s Ivanou a máma s Karlem,“ zavzpomínal syn Krausových Adam.

Zatímco Roden a Krausová žili na psí knížku, Kraus a Chýlková se tajně vzali: „Od té doby, když dělám rozhovor, tak je to vlastně jen o Krausovi a jeho rodině, které říkám samčinec. Dávno jsem pochopila, že na mně je vlastně nejzajímavější Kraus. Ale vzhledem k tomu, že mě taky zajímá, mám pro to částečné pochopení. Když jsem byla s Rodenem, tak se na Rodena nikdo neptal. Být součástí tak početné rodiny mi ale dává pocit bezpečí," řekla pro Primu Ivana, které do rodiny neplánovaně připlula další dávka testosteronu, nemanželský syn Marek. 

Manžele Ivanu a Jana i jejich bývalé protějšky pojí přátelství, přátelský vztah udržuje i Jana po rozchodu s Karlem. 

Nestárnoucí Ivana Chýlková se vrhla na tanec! Že by nová hvězda StarDance?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
22. 11. 2021 • 12:55

Roden úžasný s Janou v nekonvenčním manželství a Ivana s Rodenem v čas sluhu podali výkony nebývale kvality

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.