Nejistá budoucnost Bohuše Matuše (48): Strach a boj o přežití! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Nejistá budoucnost Bohuše Matuše (48): Strach a boj o přežití!

Drsný zákaz pro Bohuše Matuše (47) a jeho Lucinku (18): Druhé dítě by byl malér, vzkázali doktoři!
Drsný zákaz pro Bohuše Matuše (47) a jeho Lucinku (18): Druhé dítě by byl malér, vzkázali doktoři! (facebook, instagram, archiv)

Už to vypadalo, že se u Matušů blýská na lepší časy. Přestěhovali se do baráčku, zpěvák se opět mohl vrátil na muzikálovou scénu a společně s manželkou Lucií (18) plánují dalšího potomka. Přesto Bohuš Matuš své plány možná přehodnotí. Přepadl ho totiž strach z budoucnosti.

 

Ačkoli zpěvák Bohuš Matuš našel s rodinou lepší bydlení, stále musí řešit placení nájmu. Do toho pochopitelně finančně zajišťuje celý chod domácnosti, a všechno tak není sluncem zalité. Zpěvák se už dokonce připravuje na nejhorší možný scénář, který by mu od podzimu opět zakázal koncertovat a vystupovat v muzikálech. K tomu všemu se navíc nezastavitelně blíží Vánoce… „Mám strach o práci. Prosinec je totiž pro mě měsícem hojnosti. To je měsíc, kdy vydělávám nejvíc peněz, a bojím se, že mi zase zakážou zpívat. Bojím se, že to bude boj o přežití,“ přiznal webu Expres.cz.

Naštvaný Bohuš Matuš přišel o 100 tisíc: Rozbili mu auto a ukradli věci za desetitisíce

Video se připravuje ...

Z většinou pozitivně naladěného zpěváka je nyní muž plný obav a pochyb. „Teď jsem našel člověka, který dělá sólové koncerty, ale budeme to muset zase odložit. Už vím, že to bude od listopadu pro sto lidí a pak zase na sezení doma,“ říká s jistotou Bohuš Matuš. Jeho manželka Lucie se ale takovým černým myšlenkám vyhýbá nebo si je alespoň nepřipouští. Nějak bylo, nějak bude. Zpěvák se však opět připravuje na období temna. „Něco jsem našetřil, tak snad nějak vydržíme. Ale není to na ten nový barák,“ dodal sklesle Bohuš Matuš.

Bohuš Matuš: Lucinka prozradila, kdy se narodí druhé dítě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
26. 10. 2021 • 07:03

Zrovna tenhle mohl kontrolovat od září komíny! A další dřevorubci dělat něco pořádného než běhat v punčochácich na jevišti

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.