Očekávaná svatba Bendové: Mámě vstup zakázán? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Očekávaná svatba Bendové: Mámě vstup zakázán?

Maminka Zlata na svatbě nebude
Maminka Zlata na svatbě nebude (instagram, archiv)

To, že bude veselka a Alice Bendová (47)  řekne co nevidět ano svému partnerovi Michalovi Topolovi (35), je už veřejné tajemství. Ale proč na svatbě proboha nebude její nejbližší člověk?

Všechno je totiž jinak. Zatímco Alice a Michal dlouho plánovali zahradní párty u sebe doma, kde bude vše probíhat v lásce a poklidu, nakonec se rozhodli, že se vezmou zcela v tichosti a bez publika.

A. Bendová čelí kritice kvůli rasismu

Video se připravuje ...

 

„Rozhodli jsme se, že to uděláme na Kanárech na pláži. Bude to rychlovka, jen my dva, děti a svědci. Moje maminka byla vtipná, když řekla, že nikam neletí, protože už si jednu moji svatbu zažila a stačilo jí to. Prý to s námi oslaví až doma,“ svěřila se Blesku Bendová.

Scénář svatby se nijak dramaticky neplánuje, herečka i její partner si jen přejí, aby vše proběhlo v naprostém klidu a bez stresu. Na otázku, jestli vše stihnou do roku a do dne zcela laxně odpověděla: „A když ne, tak co, po těch 11 letech, co jsme spolu, už nic nehrotíme."

Herečka prozradila i to, zda si to napodruhé hodí zase v bílém. „Šaty budu mít bílé nebo smetanové al'a plážové, a určitě pětimetrový závoj, ať tu pláž pořádně vymetu,“ dodala s úsměvem. 

Alice Bendová: Já stará bába vedle chlapa co zhubl 14 kilo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.