Zlověstné ticho kolem Zemana: Z komentářů slavných mrazí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zlověstné ticho kolem Zemana: Z komentářů slavných mrazí!

Ovčáček mlčí, zatím se modlí...
Ovčáček mlčí, zatím se modlí... (Blesk:Jakub Poláček (Blesk))

Hrad žádné oficiální vyjádření ohledně převozu Miloše Zemana (76) do nemocnice nevydal, začíná se však spekulovat o nejhorším. Známé tváře děsí zejména výjevy z Bible, kterým zásobuje internet prezidentův mluvčí.

Žalmy o Hospodinovi, kterými Ovčáček plní sociální sítě, vyvolávají rozporuplné pocity.

Zeman vítal prvňáčky ve škole: Mluvil s nimi o hladu a Komenském

Video se připravuje ...

„Hlasitě jsem volal k Hospodinu, a vyslyšel mě ze své svaté hory. Klidně jsem ulehl a usnul. Probudil jsem se, protože mi Hospodin pomáhá,“ napsal například na Twitter. Podivného mlžení o zdravotním stavu prezidenta si všimli i sledující. „Modlíš se za Zemana? Měl bys...,“ objevilo se například po tweetem.

Znepokojení dal najevo i zpěvák, politik a možný kandidát na prezidenta Michael Kocáb. „Snad jeho stav není tak závažný, ale toto je zarážející,“ komentoval Ovčáčkovo žalmy, které považuje za "konotaci smrti" a spisovatel Ondřej Neff, který se s Kocábem setkal v pořadu Co Čech, to politik! na CNN Prima NEWS, plynule navázal. „Ty konotace tam byly zřetelné. Ale nemá smysl spekulovat,“ uvedl.

Hlavní epidemiolog IKEM Petr Smejkal pak připomněl, že je velmi zvláštní, že se o stavu hlavy státu neinformuje. O zdraví významných politiků se informovat už jen, protože jejich zdravotní stav může mít vliv na rozhodnutí, která činí. 

Kecy a politika 19: Kdo odposlouchává Zemana?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.