Klání nejlepších filmů v Benátkách? KDEŽE, JE TO SOUBOJ DEKOLTŮ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Klání nejlepších filmů v Benátkách? KDEŽE, JE TO SOUBOJ DEKOLTŮ!

Jennifer Lopezová
Jennifer Lopezová (Foto Reuters, ČTK)

Po červeném koberci defilují slavné filmové herečky, ale stačilo, aby přišly dvě zpěvačky, a vše je jinak. Filmový festival v Benátkách se změnil v souboj dekoltů mezi Američankou Jennifer Lopezovou (52) a její britskou rivalkou Nicole Scherzingerovou (43).

Jennifer se poprvé dostavila s milencem Benem Affleckem (49), Nicole (skupina Pussycat Dolls) si přivezla skotského ragbistu Thoma Evanse (36). Vedle obou fešáků ukázaly obě také svoje plné výstřihy. Která je větší kočka? To posuďte sami...

Jennifer Lopezová
Doprovodila svého Bena, jehož film Poslední souboj bude v Benátkách uveden, ale nakonec vypadal na doprovázejícího spíš Ben. Jennifer měla bílé tělo obepínající šaty s hlubokým výstřihem od Georgese Hobeiky. Rozparek vlevo byl praktický pro chůzi i všechny, kdo se chtěli pokochat zpěvaččinou nožkou. „Tohle už vypadá na svatbu,“ poznamenal jeden z Benových kolegů.
Hodnocení: *****

Jennifer Lopezová

Páry, které se daly dohromady během natáčení

Video se připravuje ...

Nicole Scherzingerová
Na charitativní večeři v benátském Arsenale si oblékla odvážný top s hodně odhalujícím dekoltem, dlouhou sukni s hlubokým rozparkem a lodičky se zlatými flitry. „Celá zářila, byla jako ebenová bohyně,“ napsal jeden z účastníků.
Hodnocení: *****

Nicole Scherzingerová

Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.