Eva Aichmajerová: Řádila na skútru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Eva Aichmajerová: Řádila na skútru!

Evě Aichmajerové to na skútru moc slušelo a při projížďce jí nevadilo ani chladné počasí.
Evě Aichmajerové to na skútru moc slušelo a při projížďce jí nevadilo ani chladné počasí. (Aha! – Marek Pátek)

SVĚTICE U ŘÍČAN – Moderátorka Eva Aichmajerová (29) je nezmar! Ani zimní počasí ji neodradilo od toho, aby si pořádně zařádila na skútru hned poté, co odmoderovala Inbox na televizi Óčko!

Moderátorka Eva Aichmajerová (29) je nezmar! Ani zimní počasí ji neodradilo od toho, aby si pořádně zařádila na skútru hned poté, co odmoderovala Inbox na televizi Óčko!

„Tyhle skútry jsou nejlepší, nejhezčí a úžasný,“ rozplývala se Eva, které ani nevadilo chladné počasí, a tak dala svým dvoukolým miláčkům v Golc car ve Světicích u Říčan pořádně zabrat. „Řídím moc ráda a myslím si, že jsem i dobrá řidička, a provětrat si hlavu na skútru je podstatně lepší než v autě. Motorka mi navíc dává pocit svobody a volnosti a enduro je vhodné nejen na silnici, ale i do terénu. A vyrazit v horkých letních dnech do práce na motorce, když projedete bez problémů všechny zácpy a uzavírky, a ještě máte nízkou spotřebu, je opravdu moc příjemné,“ dodala se smíchem sexy Eva Aichmajerová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.