Křest DVD Nemocnice: Nikdo nepřišel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Křest DVD Nemocnice: Nikdo nepřišel!

Nové DVD Nemocnice na kraji města přišla pokřtít pouze Magdalena Dietlová a Helga Čočková (vpravo). Akci moderoval Aleš Cibulka (vlevo).
Nové DVD Nemocnice na kraji města přišla pokřtít pouze Magdalena Dietlová a Helga Čočková (vpravo). Akci moderoval Aleš Cibulka (vlevo). (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Konečně! Jeden z nejslavnějších českých televizních seriálů všech dob Nemocnice na kraji města se díky České televizi a časopisu DiViDi konečně objevuje na stříbrných plackách.

Konečně! Jeden z nejslavnějších českých televizních seriálů všech dob Nemocnice na kraji města se díky České televizi a časopisu DiViDi konečně objevuje na stříbrných plackách. Na úterním křtu prvního ze sedmi DVD to ale vypadalo, jako by herecký ansámbl nebyl na své role hrdý. Kromě manželky autora námětu Jaroslava Dietla (†56) Magdaleny Dietlové (63) a seriálové dcery Miloše Kopeckého Helgy Čočkové nikdo ze slavných herců nedorazil!

„Většina herců buď točí třetí řadu seriálu, nebo se omluvila kvůli chřipce,“ sdělil novinářům v pražském kině Mat Aleš Cibulka, který křest Nemocnice moderoval. „Omyl, spíš nedostali honorář, tak se na to vykašlali,“ šuškali si hosté. Protože nedorazili ani ohlášení herci Daniela Kolářová a Ladislav Frej, křest působil rozpačitě. Do České televize se pak před pokřtěním DVD pomocí kyčelního kloubu navezla i vdova po autorovi námětu.

„Manžel by měl radost, že se Nemocnice dočkala konečně své DVD podoby, ale určitě by se divil, že ji televize vydává takhle po sezóně,“ rýpla si Dietlová. Její právník později upozornil v médiích i na to, že Česká televize možná prodala seriál pod cenou. Všech dvacet dílů Nemocnice vyjde celkem na sedmi DVD.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.