Záhadné parte Zdenky Procházkové (†95). EUTANÁZIE? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Záhadné parte Zdenky Procházkové (†95): EUTANÁZIE?

Zápal plic nebo eutanázie? Z parte těžko odhadnout.
Zápal plic nebo eutanázie? Z parte těžko odhadnout. (Foto ara)

Legendární herečka a představitelka Lídy Baarové Zdenka Procházková (†95) skonala minulý týden na zápal plic. Ale co když to bylo jinak? Parte budí rozporuplné dojmy. 

Blízké okolí nejstarší herečky zveřejnilo parte. Začíná slovy: „Dne 25. srpna 2021 se naše milá Zdenička ve svých 95 letech rozhodla, že je čas odejít do hereckého nebe za svými kolegy a přáteli, kteří už tam jsou." Rozhodla? Červíček hlodá. Výše zmíněná věta ze smutečního oznámení totiž může působit i dojmem, že si Zdenka Procházková dobrovolný odchod ze světa zvolila sama.

Zemřela filmová Lída Baarová Zdenka Procházková (†95): Odmítla roli s Paulem Newmanem!

Video se připravuje ...

„Jsem sama, nikoho nemám. Bohužel ani bratry, ani sestry, ani děti, rodiče mi samozřejmě dávno zemřeli,“ posteskla si Zdenka už dříve iDnesu, leckdo by se tam mohl domnívat, že už jí nebavilo dožívat v domově seniorů.

Podle vyjádření pozůstalých však Zdenka skutečně podlehla zápalu plic, a to krátce poté, co ji převezla záchranná služba do nemocnice v pražském Motole. Z parte tak jen promluvilo básnické střevo. 

Rozloučení je oteřvřené i veřejnosti, bude se konat formou smutečního setkání dne 7. září 2021 od 12 od 14 hodin v kapli sv. Václava na Vinohradském hřbitově v Praze. Příchod a odchod je individuální.

Zdenka Procházková natáčela klip s Basikovou: Mám černé období, ale ještě ráda žiju!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.