Je to ještě Madonna? Zpěvačka připomíná mimozemšťana! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Je to ještě Madonna? Zpěvačka připomíná mimozemšťana!

Madonna neustále provokuje a i ve svých 63 letech je neuvěřitelně sexy!
Madonna neustále provokuje a i ve svých 63 letech je neuvěřitelně sexy! (profimedia.cz)

Málokdo by uvěřil, že popová ikona Madonna oslavila již 63. narozeniny. Spousta lidí však přestává věřit, že jde o stejnou zpěvačku, která v roce 1984 nazpívala hit Like a Virgin. Madonna se totiž oddala plastikám a instagramovým filtrům, které z ní udělaly jiného člověka... nebo spíše mimozemšťana!  

Americká zpěvačka s italskými kořeny má krom zpěvu talent i na podvádění stárnutí. Kdyby ale před dvaceti lety někdo Madonně ukázal fotografii z roku 2021, kdo ví, zda by se samotná zpěvačka poznala. Co dekáda, to jiná image a bůhví, jaké trendy nás čekají v nastávajících letech. Těm aktuálním Madonna  nepochybně kraluje. Facelift jí rozhodně není cizí, jak dokazuje svým obličejem ve tvaru obrácené kapky. Třešničkou na dortu jsou pak snímky upravené grafiky nebo instagramovými filtry, na nichž má pleť pevnější a vyhlazenější než mramor.

Přesto se najdou i takové fotografie, kde se nepodaří vše zamaskovat, což dokazuje, že i Madonna je stále pouhopouhý člověk. Společnost se ale patrně snaží přesvědčit o tom, že pochází z jiné planety. Díky tvaru obličeje a velkým očím začíná čím dál tím více připomínat mimozemšťana. Podle kosmetického lékaře a sloupkaře časopisu Closer Amara Suchdea si prý zpěvaččina pleť užila své.

Madonna u svého billboardu z pop up obchůdku!

Video se připravuje ...

„Její obličej získal mladistvější tvar ‚obráceného trojúhelníku‘, který je opakem typického trojúhelníkového tvaru, který obvykle začínáme pozorovat po čtyřicítce. Špičatá brada a vysoké lícní kosti naznačují nějakou výplň v bradě, která by ji zúžila a dodala vzhled vyšších lícních kostí, které se pak zužují do spodní části obličeje. Pravděpodobně má také výplň rtů, aby se vyrovnaly rysy jejího obličeje,“ shrnul zpěvaččiny zákroky.

Její tělo, její volba

Madoona si je ale vědoma skutečnosti, že žijeme jen jednou, a proto jí na názorech ostatních nesejde a jedná dle vlastního uvážení. „Mám nárok si se svým tělem dělat, co chci, tak jako všichni ostatní,“ cituje zpěvačku deník Blesk. Ať už se to někomu líbí, nebo ne, zpěvačka je se svým vzhledem spokojená. Pro některé pozbyla soudnosti, pro jiné je zase věčnou ikonou.  

Podívejte se jak vypadala Madonna od mala až doteď.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sidneyfoster
3. 10. 2021 • 05:31

Vypadá jak Ruska.

MarekBadatel
25. 9. 2021 • 01:10

Je dobrá a to, co dokázala je naprosto neuvěřitelné. Má svoje roky, je to taky člověk jako my všichni.

ppadys13
19. 9. 2021 • 18:43

To je ***.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.