Kolaps v Co na to Češi! Problémy Matonohy se srdcem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kolaps v Co na to Češi! Problémy Matonohy se srdcem?

Tomáš by měl zvolnit.
Tomáš by měl zvolnit. (Foto Facebook.com, ara)

Zběsilé pracovní tempo si vybralo svoji daň. Během natáčení se mu udělalo zle a Tomáš Matonoha (50) poté musel do nemocnice. „Když jsem dotočil poslední díly soutěže Co na to Češi, skončil jsem na EKG. Měl jsem problémy s tlakem,“ přiznal herec, že byl na vyšetření srdce.

I to ho přimělo dbát o své zdraví. „Navíc je mi padesát, už je třeba se hlídat,“ dodal herec. „Nestačí jen rozumný jídelníček a hýbat se. Je nutné chodit na prohlídky. Mám ke svému zdraví už jiný vztah,“ říká Tomáš Matonoha.

Plesová atmosféra v hlavním sále brněnského hotelu International

Video se připravuje ...

Náročné natáčení pořadu Co na to Češi na Nově mu dalo co proto. Taky hrál v posledních letech v mnoha seriálech nejen v Česku, ale taky na Slovensku. Tam například účinkoval dva roky v seriálu Prázdniny a vedle toho natočil i několik filmů. Kromě herecké a moderátorské práce má Tomáš ještě kapelu Inspektor Kluzó, s níž jezdí po koncertech. Skládá písně, už před třemi lety mu vyšlo autorské album. Měl by jako zodpovědný otec čtyř dětí zpomalit.

„V současné době mám tři nové projekty, točím film a něco pro televizi, ale nebudu o tom raději mluvit, aby se to nezakřiklo,“ řekl Matonoha. Stal se spolu se svou rozvětvenou rodinou tváří Oborové zdravotní pojišťovny. Při přípravě klipů vyšlo najevo, že dcera Lara (10) chce být po rodičích herečkou. „Po natáčení dokonce uronila slzičku, že už je po práci, že to skončilo,“ prozradila na ni maminka, hvězda seriálu Slunečná, herečka Lucie Benešová (47). Syn Štěpán (14) se sice také postavil před kameru, ale hercem určitě být nechce.

Potlesk sklidilo stepařské vystoupení Sáry Titzové a Tobiáše Košíra

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
1. 9. 2021 • 14:29

pracovni tempo?­??????­?😂😂😂🤣🤣­🤣🤣🍻🍻🍻🍻­🍻🍻🍻🍻

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.