Rozvod Adamcových vrcholí? Ve hře je pořádný ranec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rozvod Adamcových vrcholí? Ve hře je pořádný ranec!

Jiří a Jana Adamcovi: Manželstvím otřásá velká krize!
Jiří a Jana Adamcovi: Manželstvím otřásá velká krize! (Foto: K. Kopáč, A. Malachovský, archiv J. Adamcové)

Že je manželství tiskové mluvčí Babišovy vlády a známého režiséra v troskách, se proslýchá už poměrně dlouho. Podle webu Super.cz už je prý na pořadu dne dokonce rozvod. Jenže proč pak pár ještě letos investoval do lukrativních pozemků za několik desítek milionů? A jak si budou následně majetek dělit?

Podle informací webu eXtra.cz mají Adamcovi za sebou už opatrovnický soud ohledně péče o děti. Majetkově mají být také domluvení. Konkrétní podmínky ale nezveřejnili. Jisté ovšem je, že pokud je tato informace pravdivá, bude co dělit!

Společné investice

Manželé si prý předloni měli koupit byt v pražských Dejvicích za deset milionů korun. Letos zase zainventovali padesát milionů do tří pozemků na okraji Prahy o výměře 4775 metrů čtverečních. Tam se prý bude stavět zbrusu nová městská čtvrť. „Objevil jsem podle mého názoru velmi krásný projekt, jehož cílem je na okraji Prahy 6 vytvořit komunitu, jaké jsou běžné zejména za Atlantikem. Za závorou existuje určité množství domů, třeba i více než sto, jsou tam jezera, zátoky, zahrady a celé je to neprůjezdné. Zjistil jsem, že taková komunita by měla vzniknout i u nás, v Česku. Prodal jsem tedy jeden ze svých domů a získal tak prostředky na kousek půdy, a pokud to stihnu, rád bych zde postavil něco hezkého a smysluplného,“ prohlásil loni pro Rytmus života Adamec. Jestliže se s bývalou moderátorkou Novy ale rozvede, zřejmě se rozdělí půl na půl.

Jana Adamcová připustila manželskou krizi a zmínila i rozvod s Jiřím!

Video se připravuje ...

Nakupuje i Adamcová

Ani jeho stále ještě manželka s nákupem nemovitostí nezahálí, jak uvádí eXtra.cz. Před dvěma měsíci si měla koupit byt na Praze 6 za čtyři miliony. Zároveň pořád spoluvlastní vilu v luxusní čtvrti, kterou obývala s Adamcem. Režisér má pak sám být majitelem ještě o něco honosnějšího sídla o několika patrech. Vlastní také dům na Floridě. Z toho důvodu to ještě mohou být poměrně silné nervy! Pokud ale na rozvod opravdu dojde, protože dle webu ŽivotvČesku.cz Adamec definitivní rozpad manželství nepotvrdil, naopak měl říci, že žádný rozvod se nekoná. Jak to už tedy bývá, vše ukáže čas!

Vondráčková promluvila o potratu s Plekancem! A první slova o rozvodu manželů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
4. 9. 2021 • 08:09

oprava : trága je mluvčí vlády Adamcová

-bello-
4. 9. 2021 • 00:28

To jste se spletli v AHA!
Za 4 miliony si koupí tak kadibudku, nebo tak něco vybydlenýho, jak v slovenským Luníku.

A vůbec ! Trága největší je, že si česká vláda hejčká Mynáře, Ovčáčka a i blbku Sašenku Mynářovou, který vlastní jméno Alexandra smrdí Ruskem a tak se zove " Alex" a trága je i mluvčí ze šoubýzu Adamová.
Ježíšikriste, to to Ceši dopracovali!
A začalo to Havlem, kterej měl pouze 9 tříd ZŠ, což si nikdo asi neuvědomuje.A nikoli díky třídním problémům, ale díky tomu, že se na průmyslovku vyfláknul a šel žít život bohéma do kulisárny .A jeho hry a filozofování jsou jen jeho a stojí za houby, ale to se veřejně říkat nesmí, neb je zde kult Václava Havla! Ještě aby tak za názor dostali lidi přes hubu od takové Veškrnové , Geislerové, nebo Czákové , Čvančarové ...

mbmb
27. 8. 2021 • 13:28

Alimenty dědku 70+ přesná režie viz princ z Popelky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.