Vondráčková sbalila mladíčka a utajila malou dcerku!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vondráčková sbalila mladíčka a utajila malou dcerku!?

Jsou spolu chvíli a už mají holčičku?
Jsou spolu chvíli a už mají holčičku? (Instagram)

Tyto informace prodloužily život Lucii Vondráčkové minimálně o 5 let. Tak dobře se prý dlouho nezasmála...

Zpěvačka Lucie Vondráčková (41) už nějaký ten pátek randí s Petrem Vojnarem (45) a je jasné, že neuniknou pozornosti médií ani diskusím fanoušků. Ovšem některé zaručeně pravdivé informace, které provázejí jejich vztah, fakt vymýšlel Andersen. 

Útok na Kerndlovou za očkování! A Vondráčková poslala šmírákům drsný vzkaz

Video se připravuje ...

Lucie se například o sobě dočetla, že je si na sklonku padesátky nabrnkla mladého samečka. A dokonce poručila přírodě nemožné... Jen po pár týdnech vztahu se jí s kolouškem podařilo zplodit, porodit a vychovat i osmiletou dceru. Jak tohle dělá? 

„Známe se reálně čtyři měsíce. Před třemi měsíci jsme spolu točili videoklip pro Raega, kde jsme spolu měli líbací scénu a hráli jsme pár. Brali jsme to naprosto profesionálně,“ řekl v rozhovoru pro Expres Petr Vojnar. Netrvalo dlouho a přeskočila jiskra: „Lucka pak ale začala natáčet své songy ve studiu, kde já pracuju, a postupně jsme zjistili, že máme hodně společného, že si máme co říct. A tam zavládly ty sympatie, které přerostly ve vztah,“ doplnil bývalý zpěvák chlapecké skupiny T-boyz.

Dcerku by si do budoucna tak maximálně přáli, pokud jim vzah bude klapat. Oba mají z předešlého vztahu kluky. Lucie má Matyáše a Adama s Plekancem a Vojnar syna Sebastiana. 

Šulcová: Nemám ani korunu! A Šafářová se stará o syny Vondráčkové. Jaké mají vztahy?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.