Starostku Kouřimi našli mrtvou: Skočila z okna radnice?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Starostku Kouřimi našli mrtvou: Skočila z okna radnice?!

Starostka skočila z okna této radnice.
Starostka skočila z okna této radnice. (Foto Aha! – Jan Doležal, Aktu.cz)

Starostka Kouřimi na Kolínsku Zuzana Chmelová (†60) je mrtvá! Včera brzy ráno ji našla kolemjdoucí ležet pod okny radnice. Podle všeho vyskočila ze 3. patra.

Kolemjdoucí okamžitě zavolala záchranku. Zdravotníci ale už starostce (Kouřim – náš domov) nemohli pomoci, v důsledku mnohačetných poranění na místě zemřela. Případ si okamžitě převzali kriminalisté. „Prověřují všechny možné okolnosti pádu ženy z okna,“ uvedla policistka Michaela Richterová. Podle informací Aha! bylo však už v počáteční fázi vyšetřování zcela jasné, že starostka Kouřimi spáchala sebevraždu. Dopis na rozloučenou se ale nenašel.

Ve funkci byla přes 10 let

Podle místních lidí stála Chmelová v čele Kouřimi víc než deset let. Nikdo z obyvatel nechápe, co se mohlo stát. „O město se starala jako málokdo a nikdy nikomu neodmítla pomoc,“ potvrdili včera Aha! místní obyvatelé. Zaměstnanci radnice o neštěstí mluvit nechtěli, pouze vydali prohlášení, ve které stojí: „S hlubokým zármutkem oznamujeme, že dne 4. srpna tragicky zemřela starostka města Kouřim Mgr. Zuzana Chmelová. Jménem občanů města vyjadřujeme upřímnou soustrast rodině a blízkým.”

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.