Au, to muselo bolet! Muže roku odvezla sanitka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Au, to muselo bolet! Muže roku odvezla sanitka

Pro Davida nezačala party zrovna dobře ...
Pro Davida nezačala party zrovna dobře ... (Hermina Press/klub Heaven Praha)

O tak netradičním začátku slavnostního openingu pražského tanečního a koktejlového gay friendly baru Heaven nedaleko Tančícího domu se jeho pořadatelům ani nesnilo. 

O pořádný rozruch se totiž postaral jeden z pozvaných hostů - Muž roku 2020 David Kremeň, kterému musela být těsně před začátkem párty přivolána záchranná služba. „Jen pár metrů před klubem jsem špatně našlápl, zvrtla se mi noha a už jsem slyšel jen křupnutí,” popsal nám svůj úraz ještě před odjezdem do nemocnice David, který byl očividně ve velkém stresu, protože mu zranění velmi zkomplikuje život. 

David Novotný, ředitel soutěže Muž roku, o zemřelém Toníkovi Beránkovi:

Video se připravuje ...

V první polovině srpna se má totiž účastnit finále světové soutěže mužské krásy Mr. Supranational. „Pojedu tam, i kdybych se měl doplazit po čtyřech," slíbil David. A to zřejmě nebude ten nejmenší problém. I přesto, že mu lékaři diagnostikovali zpřetrhané vazy a nohu zafixovali, profesionální policista Kremeň se do clubu po dvou hodinách vrátil. Důvod byl zcela jasný. David je sotva pár dní po rozchodu, je tedy singl a protože mu do oka padla půvabná moderátorka rádia Kiss Sonia Edde, nechtěl promarnit svoji šanci a za kráskou doskákal po jedné noze. „Měli se k sobě jako hrdličky a nechyběla vášnivá objetí a polibky,” prozradil jeden z návštěvníků párty. David tak jasně dokázal, že i když se účastnil párty v gay clubu, sám gay není. Ba právě naopak! Pro krásné dívky má obrovskou slabost.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.