Brzobohatí terčem lítosti! Tak to opravdu není, brání se Taťána | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Brzobohatí terčem lítosti! Tak to opravdu není, brání se Taťána

Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatí
Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatí (Profimedia.cz/Empresa media)

Krásná Taťána Gregor Brzobohatá (33) vyvrací spekulace o tom, že s Ondřejem ne a ne počít potomka. S manželem měli totiž až dosud zcela jinou stratetegii!

„Někteří si třeba myslí, že na dětech s Ondrou roky pracujeme a ono to nejde. Tak to opravdu není. Nechtěli jsme mít rodinu hned po svatbě, přáli jsme si věnovat se naplno svým kariérám, cestovat a užívat si to," tvrdí Taťána Gregor Kuchařová v magazínu Exkluziv. 

Ondřej Brzobohatý: Ztratil se na Mallorce a málem ho zabili

Video se připravuje ...

„Ale přiznávám, že se z toho aktuální téma stává. Rodinu si s Ondřejem přejeme. S přibývajícími roky je ze strany rodiny a okolí v tomto ohledu jistý tlak, ale podle toho přece člověk plánovat děti nemůže. Sama už vím, že ten správný moment a čas na děti, pokud máte neustále příležitosti se pracovně a kreativně vyžít jako my, nebude prostě nikdy," dodala na citlivé téma manželka talentovaného všeuměla Ondřeje Brzobohatého (38). 

Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatý: Chodíme na terapii, abychom udrželi vztah

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
4. 8. 2021 • 13:23

No a proč by museli mít děti?
Nemusí, když jim nechybí.To je hrozný, že jsou pomalu na tapetě lidi, kteří děti nechtějí.Je tolik mladých párů, který se tak rozhodly a je jim fajn.Spíš bych regulovala nadšení mít co nejvíc dětí u našich spoluobčanů, pracovních sil z Východu. To je genetický IQ mazec .

jajas
2. 8. 2021 • 19:13

No aby se ta "hvězda" náhodou neupracovala k smrti....

illenne
1. 8. 2021 • 15:38

Je to problém, když se lidé zabývají jen a jen svoji kariérou. Nemyslím si, že by to bylo jen o penězích, ale proč mateřství odkládají, to prostě nechápu. Taťana už není nejmladší, aby potom nečekala do 40 let a potom nakonec problém. Ještě, že mne kariéra až tak netížila, a přesto mám za sebou poměrně úspěšné dlouhé pracovní období. Ale nejvíc jsem šťastnou mámou dvou dnes už dospělých dcer

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.