Herec Leoš Noha (53): Čeká na transplantaci srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Herec Leoš Noha (53): Čeká na transplantaci srdce!

Hvězda Slunečné i Okresního přeboru Leoš Noha měl velkou kliku: Už se pomalu zotavuje! A operace?
Hvězda Slunečné i Okresního přeboru Leoš Noha měl velkou kliku: Už se pomalu zotavuje! A operace? (Daniel Černovský, archiv )

Jeho problémy jsou vážnější, než se zdálo. Leoš Noha (53) přiznal po červnovém kolapsu, že je na seznamu čekatelů na na nové srdce! Zatím mu lékaři voperovali defibrilátor, který mu nejdůležitější orgán nahazuje.

„Mám vrozenou srdeční vadu, moje srdce pracuje asi tak na dvacet procent. Takže čekám na transplantaci,“ prozradil Noha, který je vášnivý sportovec, fotbal však dočasně musel pověsit na hřebík!

Drama u Trávníčka! Monika na něj zavolala policii. A herec Noha měl infarkt na natáčení

Video se připravuje ...

„Na seznamu čekatelů jsem už více než dva roky, ale zatím to nevypadá, že by mi srdíčko jen tak vyměnili. Ještě jsem ani nedostal pager, na který přijde zpráva, že se pro mě nové srdce našlo,“ prozradil představitel Ády Větvičky ze seriálu Okresní přebor. Když začátkem června zkolaboval na natáčení, lékaři mu voperovali defibrilátor.

Vémola po operaci: Potvrdilo se, že jsem si urval všechno. Ale na Oktagon uteču!

Video se připravuje ...

„Kdybych se náhodou stopnul, znovu mě to nakopne,“ dodává s tím, že musel hodně zvolnit a nyní snídá kupu prášků a drží dietu. I tak ale pracuje, jen s rozvahou! „Přemýšlím nad tím, jakou práci vezmu, ale sedět doma nebudu,“ uzavřel Noha.



Přečtěte si
jity
29. 7. 2021 • 10:46

Přeji mu samozřejmě zdraví, ale včera se na Primě vyjadřoval jako nějaký pobuda a ještě s cigaretou. Ten by kouřit neměl, doktoři se s ním babrají a on si toho neváží? Co to mělo znamenat ty řeči o alkoholu, že snídá panáky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.