Hilgertová po vypadnutí: Hysterický pláč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hilgertová po vypadnutí: Hysterický pláč!

Štepánku vyřazení velmi mrzelo, a když se dozvěděla verdikt diváků nedokázala zastavit slzy.
Štepánku vyřazení velmi mrzelo, a když se dozvěděla verdikt diváků nedokázala zastavit slzy. (Aha! – Martin Přibyl)

PRAHA – Dalším, kdo opustil taneční soutěž StarDance II, je kanoistka Štěpánka Hilgertová (39). Ta po svém vyřazení nedokázala zadržet slzy. „Nechtěla jsem vypadnout,“ řekla smutná Štěpánka.

Lenka Filipová tančila s horečkou

Největší útěchou těsně po skončení přímého přenosu StarDance byl Štěpánce Hilgertové její manžel, jemuž se schoulila v náručí. Smutek a slzy přišly i na tiskové konferenci. „Nebylo to krveprolití, chtěli jsme se bavit a užívat si soutěž co nejdéle. Nechtěla jsem vypadnout jako první, takže je jasné, že to teď prožívám dost emotivně,“ řekla se slzami v očích první z vyřazených ze soutěže, olympijská vítězka Hilgertová, které zřejmě k výhře nepomohly ani šaty, jež neodhalily ani kousek jejího těla. „Manžel si přál také jinou róbu, tahle mu moc do oka nepadla. I já si myslím, že jsem mohla mít víc odvážné šaty, byla jsem hodně zahalená, jestli to však mělo vliv na hlasování diváků, to nevím,“ stěžovala si Štěpánka Hilgerová.

Obrovský výstřih a odhalení téměř všeho pro změnu nevyhovovalo Lence Filipové (53), která musela svou rumbu odtančit s vysokými teplotami. „Ano, mám i horečky, vyvrcholilo to v pátek večer, v sobotu jsem se omluvila ze zkoušek a dorazila až na přímý přenos. Necítila jsem se vůbec dobře, ale už kvůli fanouškům a lidem, kteří StarDance sledují, bych to nevzdala. Musím přeci bojovat,“ řekla deníku Aha! Lenka Filipová, která už na tiskové konferenci bojovala s obrovskou zimnicí a jako jediná dorazila v županu.

Vysoké teploty porotu rozhodně neobměkčily. Výkon Filipové a jejího tanečníka ohodnotili nejhorší známkou. Nakonec však jejich výkon na přežití v taneční soutěži stačil.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.