Nový a Zavřel v seriálu Co ste hasiči: Odsunuli i Rychlého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vtipálci Nový a Zavřel v seriálu Co ste hasiči: Odsunuli i Rychlého!

Vlastimil s Pavlem vymýšlejí neuvěřitelné skopičiny. Zavřel třeba zapadl do bažiny.
Vlastimil s Pavlem vymýšlejí neuvěřitelné skopičiny. Zavřel třeba zapadl do bažiny. (Foto TV Nova)

Vyblbnou se jako malí! Dalo by se říci, že role Pavla Nového (72) a Vlastimila Zavřela (66) v novém seriálu Co ste hasiči jsou podle scénáře vedlejší. To by ovšem tato dvojice postarších kamarádů Vency a Hynka nesměla vymýšlet vtipné situace, kterými dráždí bránice diváků.

V minulém dílu zahučel Hynek (Zavřel) do bažiny a včera společnými silami zvládli dokonale zlikvidovat popel z urny a nahradit ho popílkem z ohniště. Dobrovolný hasič Petr, jehož hraje Pavel Rychlý (55), a podlý starosta v podání Václava Kopty (56), tak mají v nerozlučných kamarádech velkou konkurenci! „My jsme si natáčení s Vlastíkem užívali. Kdysi dávno jsme se potkali v jedné inscenaci a pak po letech tento seriál. S ním je to parádní, protože je takovej kliďas a člověk, co ho jen tak něco nerozhází,“ potvrdil Aha! Nový. „Byl pro mě taková opora. Mám ho rád jako herce, ale i jako člověka, tak mě to s ním moc bavilo,“ pochválil veřejně Pavel svého kolegu. Ohlasy na seriál jsou vesměs pochvalné, o čemž svědčí i prázdninová sledovanost. Najdou se však rýpavci. „Jestli si ten člověk myslí, že je to znevažování hasičů, tak je vůl, protože o tom to vůbec není,“ stojí si za seriálem Nový. „Stejně psali soudruzi o slavném Formanově filmu Hoří, má panenko... Tak si myslím, že jestli ten člověk, který to napsal, není taky bolševik,“ dodal herec se smíchem. Co dalšího Venca s Hynkem vyvedou, na to se můžete těšit příští pátek od 20.20 na Nově.

Nový dnes poprvé v Sestřičkách. Jak dopadlo jeho první setkání s Kolářovou po 40 letech?

Video se připravuje ...

A zase milion diváků!

První díl se 9. července stal nejsledovanějším pořadem večera a vůbec celého dne. Na nový seriál bylo zvědavých 1,47 milionu diváků, starších 15 let. Minulý týden dosáhl druhý díl také na milionovou hranici. Vidělo ho 1,09 milionu diváků.

Přerušená líbačka

Diváci také napjatě sledují jiskření mezi Rychlým a jeho krásnou kolegyní ze svazu dobrovolných hasičů Janou Bernáškovou (40) alias Lenkou. Ve včerejším dílu už málem došlo na líbačku pod širým nebem, ale přerušilo ji odvolání hasičů na výjezd. Všem už je ale jasné, že tato dějová linka bude mít rozhodně pokračování!

Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.