Srdceryvná zpověď Šípkové: Vzkaz zesnulé mamince | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Srdceryvná zpověď Šípkové: Vzkaz zesnulé mamince

Olga Šípková
Olga Šípková (Marek Pátek)

Olga Šípková (52) už mnoho let ví, jaká je to bolest ztratit maminku. Ta jí zemřela už před pětadvaceti lety na rakovinu a Olga přiznává, že dodnes je ze ztráty této milované osoby naměkko. Co jí vzkázala do nebe?

Prvním hostem nového pořadu lifee.cz „Moje máma“se stala sportovkyně Olga Šípková, které zemřela maminka už před pětadvaceti lety. Proto bylo povídání o rodině pro protagonistku aerobiku v Čechách velmi náročné. „Mám slzy v očích, protože tady už pětadvacet let není a pořád se mi stýská,“ začala s vyprávěním Olga. Co o jejím vztahu s maminkou vyzradila?

„Moje maminka mi říkala Olajz… Naučila mě hospodařit, vařit, uklízet a starat se o domácnost… Maminka se dožila mého evropského titulu a toho, že jsem ze dne na den začala dělat závodní aerobik a ze dne na den se mi změnil svět. Stala jsem se mistryní republiky a Evropy. Moje maminka, která tehdy prodávala, viděla moje výstřižky v časopisech. Chodila na polikliniku a říkala: To je moje dcera! Tahle první, to je moje dcera! V té době na mě byla hodně pyšná. Světového vítězství se nedožila,“ prozradila Olga s tím, že nejvíc měla maminka pravdu v tom, že se s nikým nemá sr*t.

A co mamince vzkázala do nebe? „Že se na ni těším, ale doufám, že až za dlouho,“ dodala Šípková.

Olga Šípková: Jím zdravě, protože si chci život užít

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.