Paroubek v obavách o první ženu Zuzanu! Tohle trochu děsí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Paroubek v obavách o první ženu Zuzanu! Tohle trochu děsí

Zuzana Paroubková  před lety chodila o holi, dnes vyjíždí jen na invalidním vozíku.
Zuzana Paroubková před lety chodila o holi, dnes vyjíždí jen na invalidním vozíku. (Archiv Blesku)

Už pět let to jde s bývalou manželkou Jiřího Paroubka (68) poněkud z kopce. Na vině jsou problémy s páteří, které Zuzaně Paroubkové (63) komplikují chůzi. Z toho důvodu už „po svých“ ven vůbec nevychází. Bývalému premiérovi zdravotní stav exmanželky vůbec není lhostejný. Z toho důvodu se snaží pomoct, jak se dá.

První manželka Jiřího Paroubka trpí skoliózou páteře. A ta jí poslední roky znemožňuje chůzi. Nejprve se pohybovala s pomocí hole, aktuálně už se spoléhá na invalidní vozík. „V současnosti je v dobré kondici. Chodí o berlích a současně jezdí na invalidním vozíku na vycházky. Zuzaně se snažím pomáhat. Snažím se, aby jezdila ke mně do kanceláře, tak ji vždy někdo přiveze, aby přišla do jiného prostředí. Doučuje mě dvakrát týdně francouzštinu," vysvětlil expremiér pro web ŽivotvČesku.

Paroubková má platit 3,5 milionu! A problémy s převozem zesnulého Beránka

Video se připravuje ...

Ačkoliv se rozvedli kvůli Petře Paroubkové, osmadvacet společných let přesto nedovedou smazat. Jíří Paroubek ani po rozpadu manželství nedá na Zuzanu dopustit. „Záleží vždy na tom, jací ti lidé jsou. Je to určitě o toleranci, o nějakých společných zájmech a zážitcích. Stále se podporujeme a pořád spolu máme syna," zdůraznil pro uvedený web bývalý politik.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Goliáš David, instagram Brodské a zrcadlo Zedníčkové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
22. 4. 2024 • 16:25

Jsem překvapená, že by i Paroubek měl soucit, to je sympatické, starat se o svou první ženu resp. jí podporovat. Škoda, že zase ztloustnul, když byl vyhublý, vypadal docela dobře a udržovaně. Kdo ví, co druhá manželka v manželství dělala, že to tak dopadlo...nakonec má Paroubek srdce na správném místě, co se mooooc nenosí....asi se projevila jako zlatokopka a nikoliv obdivovatelka jeho mozku.

-bello-
9. 7. 2021 • 22:50

Já omdlím! Stará Paroubková na něm nenechala nit suchou, když zdrhnul a teď, když ji použil ( a jistě zaplatil) za svědčení a í bláboly u soudu, když chtěl dítě do své péče jsou najednou jedna ruka.Kromě toho se stará neštítila jezdit s nima do jejich domu na dovolenou a plést se té mladé Paroubkové do života.
Petra Paroubková byla blbá, když to přijímala, ale lidi k ní mají výhrady, že je to Slovena, která přišla, tak jak mnohé Sloveny lovit do Čech a že dobře jí tak.
Jsem ale přesvědčená, že té Petře tihle dva dělají peklo ze života.Taky by mi nebylo po vůli, aby stará Paroubková a Paroubek měli dítě ve střídavé péči

amej
9. 7. 2021 • 18:10

To ho šlechtí

Uživatel_5182409
9. 7. 2021 • 12:25

Ano, ale nic se nesmí přehánět, když se oženil podruhé, tak se Zuzana k nim přestěhovala a měl i po druhém manželství. Mladá nevydýchala, že má doma dědu a babku a našla si mladé okolí. Také bych to nesnesla. pomoci ano, ale do určité míry. Paroubek to přehnal. Chtěl obě, nemá žádnou. Společná domácnost nefungovala.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.