Hrdlička si může mnout ruce! Plíšková boduje i na Wimbledonu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hrdlička si může mnout ruce! Plíšková boduje i na Wimbledonu

Hrdlička a Plíšková mají důvod k oslavě.
Hrdlička a Plíšková mají důvod k oslavě. (Koláž VIPsport)

Prokletí je pryč! Karolína Plíšková (29) se i na Wimbledonu dostala do semifinále, když smetla Švýcarku Golubicovou dvakrát 6:2.

Že by její touha po grandslamovém titulu nebyla jen snem? »Plíška « se v All England Clubu rozjela a je tam poprvé v kariéře mezi nejlepší čtyřkou. „Jsem superšťastná! Musela jsem tvrdě pracovat, abych se dostala na tenhle dvorec,“ libovala si po splněné práci na kurtu číslo jedna, kde pod zataženou střechou strávila necelou hodinu a půl. Díky tomu si Karolína zajistila 14 milionů korun, ale o peníze jí teď nejde. Plíšková totiž hlavně splatila dluh, který držela sama vůči sobě.

Osudný lajk. Plíšková popsala start s Hanckem. Doufá, že je taky zamilovaný!

Video se připravuje ...

Jako ranařce jí totiž wimbledonská tráva měla vyhovovat, v kariéře tam však z devíti pokusů došla nejdále do 4. kola... Podesáté už ale prokletí zlomila. A navíc grandslamem proplouvá bez ztráty jediného setu! „To je pravda. Cítila jsem se dobře už před turnajem a tady se zlepšuju každým zápasem,“ pochvaluje si česká tenistka, která v souboji o finále vyzve Bělorusku Sabalenkovou.

Úspěšná kapitánka Plíšková: Jsem spokojená s tenisem i trenérskou prací

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.