Výletní móda podle Kim Kardashianové: Římany okouzluje ňadry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Výletní móda podle Kim Kardashianové: Římany okouzluje ňadry!

Kim Kardashianová
Kim Kardashianová (Foto Profimedia.cz, Instagram, Reuters)

Však je znáte, ty snědé italské hřebce, ty potomky Casanovy, co se otočí za každou sukní a uznale hvízdnou, když je fakt pěkná a ideálně blond.

Americká televizní hvězda Kim Kardashianová (40) sice momentálně blondýna není, háro má přímo barvy havraního peří, přesto si klidně vsaďte, že to kolem ní v Římě, kde právě pobývá, hvízdá jako na fotbale! Kudy chodí, tudy vystavuje na odiv svůj nadupaný dekolt. Zásadně bez prádla, výstřihy tak velké, jak jen se to snese, aby jí z něj ňadra nevyskočila ven a nepopotahovali ji za pobuřování.

V italské metropoli návštila sídlo luxusní módní značky Fendi, kterou propaguje, ve volném čase obráží i tamní památky. Podívala se do Kolosea a společně s další světoznámou modelkou Kate Mossovou (47) navštívila i Vatikán, kde se ale málem se zlou potázala. Zvolila sice umírněnější outfit, průsvitné krajkové šaty, která jí ovšem odhalovaly ramena. Uvnitř baziliky sv. Petra si tak v souladu s předpisy musela obléci ještě kožený plášť...

Kim Kardashian a Kanye West se proletěli soukromým Jumbo Jetem. Stálo to skoro 5 milionů



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.