Svátkové ultimátum pro partnera? Bude muset odejít, když… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Svátkové ultimátum pro partnera? Bude muset odejít, když…

Vlastina Svátková
Vlastina Svátková (Martin Hykl)

Vlastina Svátková (39) je momentálně spokojená. Po rozvodu s manželem se syny přestěhovala do nového domu, kam se k nim připojil její nový partner Jan Ryba (32). Ačkoliv herečce nic nechybí a užívá si života, pověděla o partnerovi něco, co zavání problémem.

„Nemůžu si na nic stěžovat. Mám to teď nastavené tak, že na všechno jdu pomalu a postupně, třeba pak z přátelství vznikne ten vztah. Snažím se pozorovat, držet si odstup, mít ráda, ale udržovat to hlavně ve svobodě. Už se na nikoho nepověsit a neočekávat, že to bude láska až za hrob. Nechávat toho druhého dýchat,“ pověděla Svátková, kterou nevydařené sňatky pořádně vytrénovaly. S novým partnerem se jí momentálně žije takřka idylicky a užívá si přítomnosti. Mnozí si však kladou otázku, zda by Vlastina s o sedm let mladším partnerem, který je bezdětný, chtěla mít děti. Riskla by to? Nebo se už bojí porodit další dítě, aby nebyla svobodná matka se čtyřmi dětmi?

Vlastina Svátková jako návrhářka: Chci se cítit krásně žensky!

Video se připravuje ...

 „To je taková zvláštní představa, že když někdo nemá děti, že je asi bude chtít. Myslím, že to není důležité. A pokud je chtít bude, tak já už asi ani ne. Je nás dost a mně to stačí. Tuhle věc vůbec neplánuju, ale ani nikoho neomezuju. Když mi Honza řekne, že chce děti, tak bude muset odejít a najít si nějakou mladou krásnou ženu a já mu to budu přát,“ vyzradila Svátková. Její partner si tak musí co nejdříve uvědomit, co od života chce…

Svátková krizi v manželství neustála: Nechci prosit o lásku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.