Vendula Svobodová zase řádila! Po Hůlkovi ji nosil v náručí Pomeje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vendula Svobodová zase řádila! Po Hůlkovi ji nosil v náručí Pomeje

 (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Daniel Hůlka (39) u Venduly Svobodové (35) skončil! Zpěváka ve středu v noci nahradil Jiří Pomeje (42). Vendula jde z jedné náruče do druhé. Tolik touží po mužském objetí, v posledních dnech možná víc než kdykoli jindy. Daniel Hůlka, se kterým nedávno prožila vášnivé vzplanutí, jí asi nestačí.

„Hlavně Danovi nezapomeňte poslat SMS, že jeho místo vystřídal někdo jiný,“ vzkázala Hůlkovi přes deník Aha! Svobodová.

Devět měsíců po smrti Karla Svobody (†68) je Vendula jako utržená z řetězu. Chce se bavit, užívat si a nejlépe v mužské společnosti. Prezidentka Nadačního fondu kapka naděje v posledních týdnech přitahuje chlapy jako magnet. Velkou roli v tom sehrává zřejmě i její sádra na noze. Nenajde se totiž jediný muž, který by ji nechtěl vzít do náruče a zanést ji třeba na kraj světa. Ve středu večer v restauraci v Celnici měl to štěstí Jiří Pomeje. Zatímco ochranku tanečního baru Vendula ostrými slovy odbyla: „Jsem přece samostatná ženská!“, Pomejemu vklouzla do náruče a bylo vidět, že se cítí hodně spokojeně. Z restaurace se odporoučela až v brzkých ranních hodinách. Bohužel už však bez pomoci exmanžela Michaely Kuklové. Ten totiž Vendulu opustil hodinu po půlnoci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.