Peštová musí jásat! Haberův zlatý důl odhalen | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Peštová musí jásat! Haberův zlatý důl odhalen

Valentýnské selfie Habery a Peštové
Valentýnské selfie Habery a Peštové (Blesk)

Na křeslo porotce v SuperStar dosedá dlouhé roky a u diváků pořadu je oblíbený. Pro ostré slovo nejde daleko, ale bývá spravedlivý. Někdy se ovšem i „kat“ Paľo Habera (59) dovede dojmout, přiznat emoce. To vše ho předurčilo k tomu, že se stal pro soutěž svým způsobem dobrou obchodní značkou. Navíc poměrně vysoce ceněnou!

Davy fanynek padají frontmanovi a lídrovi skupiny Team k nohám už od konce osmdesátých let. Přesto obliba Habery u posluchačů a televizních diváků nijak neoslabuje. Partner krásné topmodelky Daniely Peštové, s níž má dvě děti, zkrátka umí zabrnkat na správnou strunu. Nejen muzikální nadání, ale i osobitost a charisma mu dobře vynášejí.

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video se připravuje ...

V páté sérii Česko-slovenské SuperStar v roce 2018 si měl hned po hlavním moderátorovi vydělat z celé poroty nejvíc. Podle slovenského webu Báječná žena by mělo jít o částku asi 115 tisíc eur (cca 3 miliony korun). Katka Knechtová,, Ben Cristovao a Matěj Ruppert prý měli podle webu Extra.cz inkasovat „jen“ 60 tisíc eur (cca 1,6 milionu korun). Show v roce 2020 pak měla proslulému katovi vynést už 180 tisíc eur. (cca 4,7 milionu korun). A z toho už se nějakou dobu dá jistě slušně fungovat!

Saganovi gratuloval k titulu i zpěvák Habera, do Plzně dorazil i s manželkou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
17. 6. 2021 • 22:56

Nesmypatická a podivná rodinka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.