Aleš Cibulka na JIP! Místo oslavy musel okamžitě pod »kudlu«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Aleš Cibulka na JIP! Místo oslavy okamžitě pod »kudlu«!

Aleš Cibulka je po operaci
Aleš Cibulka je po operaci (facebook.com)

Rozhlasoví posluchači mají Aleše Cibulku (44) neodmyslitelně spojeného s vysíláním Toboganu, který je už desítky let stálicí Českého rozhlasu. Ačkoliv měl dnes v rámci pořadu oslavit osmdesátiny Marie Drahokoupilové, všechno vzalo úplně jiný spád.

Namísto toho, aby zasedl k mikrofonu, musel být neprodleně transportovaný do nemocnice, kde se měl podle webu Blesk.cz podrobit operaci slepého střeva. O zákroku informoval Český rozhlas Dvojka. Následně se i moderátor sám „pochlubil“ pooperační fotografií, z níž bylo patrné, že mu zanícený „slepák“ dal pěkně zabrat. „Člověk míní a… Aleš Cibulka se tak moc těšil na dnešní Toboganovou oslavu kulatin Madlenky Drahokoupilové, až ho při přípravách na přímý přenos podle jeho vlastních slov „zradil slepák“. Oslava se ale samozřejmě konat bude a Aleše dnes v Toboganu zastoupí Dalibor Gondík. Všichni z Dvojky přejeme Alešovi brzké uzdravení a paní Mařence všechno nejlepší!" uvedla Dvojka.

Jak bydlí Aleš Cibulka a Michal Jagelka: Jejich zářivé bydlení musíte vidět

Video se připravuje ...

Podle svého životního partnera už je ale Aleš Cibulka v daleko lepší kondici. „V pátek ráno šel k lékaři, kde mu řekli, že jde o akutní stav a musí být operován. Už má dnes dobrou náladu, je rád že to má za sebou. Sice z něj vedou samé hadičky, ale je dobře, že jsme zabránili fatálnějším následkům,“ upřesnil pro ŽivotvČesku.cz Michael Jagelka, který s moderátorem žije od roku 2007 v registrovaném partnerství. 

Aleš Cibulka: Stella Zázvorková ukrývala tajemství Gollové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.