Slavná zpěvačka Rihanna: Šije pro tlouštíky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Slavná zpěvačka Rihanna: Šije pro tlouštíky!

Rihanna
Rihanna (Profimedia)

Kdo by to byl před třemi lety řekl, že s kolekcí spodního prádla udělá díru do světa? Jméno Rihanna (33) si teď už jen málokdo na první dobrou spojí s hudbou, je z ní totiž především profesionální podnikatelka. Prodává spoďáry, kosmetiku a novinkou v jejím sortimentu je i oblečení pro homosexuály a plnoštíhlé!

Ještě v únoru to s Rihanninou značkou Savage X Fenty vypadalo všelijak a spekulovalo se dokonce i o krachu. O pár měsíců později ale její podnikatelské impérium vstává z popela se vší parádou. Speciální kolekce spodního prádla pro lesby, gaye a transgender osoby – kdo to kdy slyšel? Jenže Rihanna je originální a vše nasvědčuje tomu, že tyhle kousky půjdou na dračku.

Protiklady se přitahují

Nutno podotknout, že už na samém začátku stál dobrý nápad – prádlo pro dámy s nadváhou. Rihanna zdůrazňovala, že chce, aby se v jejích podprsenkách a kalhotkách ženy cítily sexy za všech okolností. Postupně začala experimentovat, dávala průchod svým pocitům. „Každý kousek, který navrhuji, je ovlivněný mojí aktuální náladou,“ řekla před časem magazínu Vanity Fair. „A pak si taky představím, jak by dané oblečení vypadalo na všech typech lidí, které znám: na černošce, na ženě světlé pleti, na muslimce i křesťance. Chci, aby v tom byla vždycky část každého z nás.“

Rihanna v odvážném kostýmku pařila na karnevalu na Barbadosu

Video se připravuje ...

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! ( 6. 6. 2021)



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.