Tvůrkyně Ulice vyzradila: Netradiční veselka už v červnu a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Tvůrkyně Ulice vyzradila: Netradiční veselka už v červnu a…

Ulice
Ulice (TV Nova)

Nynější šéfdramartugyně Ulice stála u samotného počátku seriálu a tak jsou herci z toho nováckého projektu její druhou rodinou. Co diváky zanedlouho čeká a jakou postavu měli tvůrci Ulice nejradši?

„Když někam chodíte hodně dlouho, tak už jste tam doma… Hlídám, jestli věci, co jsme si vymysleli, vydiskutovali, se ubírají správným směrem, protože na tom pořadu se podílí velké množství lidí a hodně pracovních sekcí. U každého bodu výroby je možnost, že se to pochopí jinak. Takže já jsem hlídač, od dějových linek až po střih… Že se bude Ulice vysílat 17 let, jsme nečekali,“ pověděla podle Blesku šéfdramartugyně Ulice Iva Bergrová.

Oblíbenci Ulice

„Hodně jsme třeba měli rádi Pepana, toho milovali hlavně mužští diváci, protože ve srovnání s Pepanem je každý úplně skvělý muž. Baví nás často vedlejší, komediální postavy, které koření děj. Teď tam třeba máme postavu majitele obchodu barev a laků Petra Kaštana, který koření opravdu důkladně a je skvělej. Máme rádi rappera Mária ze Sokolova, jehož mají rádi i diváci,“ vyzradila Iva.

Lumír a jeho sexuální dobrodružství

Video se připravuje ...

Překvapení pro diváky

„V červnu bude netradiční svatba. Pokud nejste stálým divákem, tak možná byste mohl být trochu překvapen,“ dodala Bergrová.

Blesk Podcast: Na konci této série Ulice bude netradiční svatba, říká šéfdramaturgyně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.