Nová posila nekonečné Ulice: Zpěvák změnil obor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nová posila nekonečné Ulice: Zpěvák změnil obor!

Pavel Calta bude novou posilou za barem v hospodě v Ulici. Jeho postava se jmenuje Jonáš!
Pavel Calta bude novou posilou za barem v hospodě v Ulici. Jeho postava se jmenuje Jonáš! (tv nova)

V seriálové hospodě Ulice se to bude novými tvářemi jen hemžit. Po nové majitelce Kateřině, kterou hraje Martina Randová (49) z Ordinace, už se tam dnes večer prvně objeví i nový barman Jonáš. Nova do něj překvapivě zlanařila muzikanta Pavla Calltu (32).

Ne se všemi kolegy se musel seznamovat. Z minulosti se totiž dobře zná s Anežkou Rusevovou (34) alias čerstvě těhotnou Vendulou z místního bistra U Babičky. „Před 10 lety jsem se hlásil na DAMU a na přijímačky mě připravovala právě ona, v té době byla ve čtvrťáku. Byl jsem tenkrát do herectví hodně zapálený a dostal se do předposledního kola, ale studium nakonec nevyšlo,“ prozradil Callta. Na novou kolegyni prý za to ale naštvaný není. „Naopak jsem rád, že jsem ji tu po letech opět potkal,“ dodal zpěvák, který neměl skoro žádné herecké zkušenosti.

Špatně vyslovoval

V seriálu nikdy předtím nehrál, maximálně se před čtyřmi roky mihl v hudebním filmu Muzzikanti a zahrál si ve svých vlastních klipech. Scenáristé Ulice mu teď přesto svěřili roli tajemného kluka Jonáše, kterého v hospodě zaměstná Kateřina. Po roce, kdy nemohl vystupovat, se mu peníze ze seriálu hodí hned dvakrát. „Mám, naštěstí, co dělat, takže celou situaci zvládám dobře. Ulici už natáčím nějakou dobu a mám i dostatek času na přípravu čtvrtého alba,“ řekl Aha! Callta, který musel kvůli natáčení zapracovat na správné artikulaci, aby mu diváci rozuměli.

Nečekaný zvrat událostí u Lumíra:

Video se připravuje ...

Zkušenosti z baru

Zato čepovat pivo se učit nemusel. „Produkce mě hned na začátku upozornila, že se budu muset naučit točit pivo. To mě pobavilo, protože to je asi to jediné, co jsem se pro tuhle roli učit nemusel. Moji rodiče měli totiž restauraci, a když mi bylo 14, byla moje úplně první brigáda právě tam. Kromě toho jsem ještě před začátkem hudební kariéry založil vodácký bar a kemp U Dvou bráchů na břehu řeky Sázavy, kde jsem i sám pracoval,“ zavzpomínal. Jak si poradí, sledujte už dnes večer na TV Nova.

Přijetí kolegů

Na place si muzikant prý nejvíc sedl právě s Martinou Randovou a Alenou Štréblovou (55), s kterými se před kamerou nejčastěji potkává. „Alena je moje kolegyně a Martina hraje mou šéfku. Jsou to skvělé herečky a sedli jsme si. S Martinou jsme se domluvili, že když bude mít jakoukoliv připomínku k mému výkonu, budu rád, když mi poradí. Herectví je pro mě výzvou, a tak trochu i splněným snem,“ popsal.

Kdo přijde pro Máru domů? Je to policejní zásah?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.