Smůla moderátora Tváře Ondřeje Sokola: Totálně pokažené finále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Smůla moderátora Tváře Ondřeje Sokola: Totálně pokažené finále!

Poslední díl Tváře bude bez Sokola: Zastavil ho vir!
Poslední díl Tváře bude bez Sokola: Zastavil ho vir! (TV Nova, archiv)

Došlo i na něj! Celou dobu Ondřej Sokol (49) statečně odolával onemocnění covid-19, když kolem něj kolegové ze show Tvoje tvář má známý hlas padali jako hrušky, až si to moderátor vybral na nejdůležitější finálový večer. Diváci o něj ale nepřijdou...

Prostřednictvím moderní techniky bude Sokol vstupovat do finálového večera ze svého domu a pobaví tak na dálku všechny přítomné svými vtípky, a nejen to! Na večer se samozřejmě pořádně »vyfikl « do saka s košilí, ale když kamera poodjela dále, odhalila Ondřejovy nohy jen v trenkách a vytažených ponožkách. „V novém domě, před novými sousedy jsem se uvedl tím, že jim v ulici zaparkoval obří přenosový vůz a já jsem kolem domu pobíhal ve smokingu a do kamery pokřikoval, že tohle bylo fantastické číslo a že porota je strašně vtipná,“ popsal natáčení Ondřej, který se pár dnů před finále přestěhoval.

Nejsmutnější z jeho nepřítomnosti bude samozřejmě Aleš Háma (48), který tak přišel o moderátorského parťáka v ten nejhorší moment. „Když jsem zjistil, že Ondřej na finále nebude a že asi budu na pódiu sám, byl to pro mě šok,“ přiznává Aleš. „Navíc si ze mě i v tak vyhrocenou chvíli všichni dělali legraci, že jsem to určitě zařídil schválně, abych mohl moderovat sám. Mně to ale bylo dost líto, protože jsme se s Ondřejem, myslím, dost sehráli,“ dodal s tím, že na pódiu si alespoň postaví papírového Sokola v životní velikosti. Jak zvládne Sokol moderování na dálku a kdo se stane vítězem celé Tváře, můžete sledovat v neděli od 20.20 na Nově.

KARLOSŮV OKTAGON: Ondřej Sokol o úchylkách a Libušce Šafránkové

Video se připravuje ...

Vir skolil všechny

Během natáčení show onemocněli covidem-19 téměř všichni soutěžící, ale vždy stihli »naskočit« zpět a neohrozili tak natáčecí dny. Jediný zpěvák Vojta Drahokoupil (25) to pěkně odskákal a nemoc ho vyřadila z provozu na dva týdny. Vir se nevyhnul ani hlasové koučce Lindě Finkové (53), za kterou ve dvou dílech převzala otěže zpěvačka Bára Basiková (58).

Aleš Háma upadl přímo během natáčení Tváře! Co na to Ondřej Sokol?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.