Pikantérie z Matušovy svatby: Co na to říct, směje se ženich | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Pikantérie z Matušovy svatby: Co na to říct, směje se ženich

Svatba Bohuše Matuše a Lucie Palkaninové
Svatba Bohuše Matuše a Lucie Palkaninové (CNC_Marek Pátek, David Kundrát)

Vše vyšlo tak, jak mělo! Na svatební den bude zpěvák Bohuš Matuš (47) se svou nyní již plnoletou novomanželkou Lucií (18) vzpomínat s úsměvem na tváři.

Stále trvající opatření jim nedovolila uspořádat velkolepou svatbu, přesto si ji spolu s rodinou a nejbližšími přáteli oba užili. Byli ovšem tak nervózní, že noc před svatbou oka nezamhouřili! I tak zvládli svůj velký den oslavovat až do brzkých hodin ranních.

Přes den se pochopitelně jednalo o komornější zábavu. Užili si projížďku vlakem po areálu Krtkův svět, kde se konal i obřad, jakmile se však den chýlil ke konci, přesunula se zábava do vnitřních prostorů, kde se slavilo až do rána. Nedostatek spánku ale na nich rozhodně nebyl znát. „Jsem plná energie,“ přiznala Lucie webu Expres.cz. „Je to jednou za život a cítím se skvěle,“  doplnil ji novomanžel.

František Janeček svědkem na svatbě Bohuše Matuše: Přeju jim sílu na kompromisy

Video se připravuje ...

Až do rána! 

A jak by celou událost teď již s odstupem zhodnotil zpěvák? „Užili jsme si to fantasticky. Sice na obřadu pršelo, ale pak přestalo. Hrála nám skvělá hudba. Majitel parku nás vezl vláčkem, takže jsme si užili mnoho legrace. Hosti byli skvělí, jídlo bylo fantastické, dokonce můj svědek, pan doktor Janeček, tancoval s mou ženou,“ svěřil se Matuš webu ŽivotvČesku. Co se zbytku večera s oslavami a svatební nocí týče, prozradil zpěvák pouze následující: „Co na to říct (směje se). No, rošťačili jsme až do rána.“

Novomanželé Matuš a jeho Lucinka: Tajný plán na svatební noc!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bestteckaie
15. 5. 2021 • 04:06

Lucinka má silný žaludek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.