Matuše s Lucinkou málem omejvali! Svatbu skoro odpískali | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Matuše s Lucinkou málem omejvali! Svatbu skoro odpískali

Svatba Bohuše Matuše a Lucie Palkaninové
Svatba Bohuše Matuše a Lucie Palkaninové (CNC_Marek Pátek, David Kundrát)

Velký den měl zpěvák se svojí novomanželkou naplánovaný dlouho dopředu. Přesto se dle webu Expres.cz nakonec veselka málem neuskutečnila. Jenže ve finále všechno dobře dopadlo a dvojice se dočkala i luxusního daru!

Bohuš Matuš (17) a jeho Lucie (17) si řekli své „ANO“ včera v odpoledních hodinách v zábavním parku Krtkův svět. Jenže protože nevěsta v tomto dni zároveň slavila narozeniny, úřady činily dvojici prý jisté obstrukce, veselku jim chtěly zatrhnout. „„Musím ale poděkovat dámám na úřadě, které se zachovaly moc hezky,“ vysvětlil zpěvák, proč nakonec přece jen dostali zelenou.

František Janeček svědkem na svatbě Bohuše Matuše: Přeju jim sílu na kompromisy

Video se připravuje ...

Oba novomanželé se pak netajili silnými emocemi. „Jsem šťastný, Lucinka je úžasná,“ rozplýval se ženich. „Vzala jsem si toho nejlepšího chlapa na světě,“ pronesla šťastná paní Matušová. Velkou radost jistě dvojici udělal i luxusní dar. Od producenta Petra Tomečka totiž dostali zbrusu nový vůz Škoda Superb. Zkrátka radost střídala radost a tak to má být!

Novomanželé Matuš a jeho Lucinka: Tajný plán na svatební noc!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.