Soška zase pro Gotta? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Soška zase pro Gotta?

Vystřídá někdo na pomyslném hudebním trůnu Karla Gotta?Vyhlášení Českého slavíka nás čeká už 8. prosince pod moderátorskou taktovkou Leoše Mareše.
Vystřídá někdo na pomyslném hudebním trůnu Karla Gotta?Vyhlášení Českého slavíka nás čeká už 8. prosince pod moderátorskou taktovkou Leoše Mareše. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – „Tentokrát jsem to ale opravdu nečekal!“ Tato legendární věta letos opět zřejmě zazní na vyhlášení pěvecké soutěže Český slavík. Mnohonásobný slavík Karel Gott (68) je totiž v průběžném hlasování mezi nejlepšími osmi, kteří mají naděje na sošku lva největší, přestože v případě výhry si jej nejspíše osobně nepřevezme.

Gott má totiž v termínu konání Českého slavíka vystoupení za hranicemi. Konkurenci v hvězdné osmičce má třeba v Danielu Bártovi, Petru Bendem, Danielu Landovi či Petru Mukovi. „Kdybych skončil do pátého místa, bral bych to jako velký úspěch,“ svěřil se nám SuperStar Petr Bende. V kategorii zpěvaček se lítý souboj čeká především mezi Lucií Bílou, Anetou Langerovou a Helenou Vondráčkovou, překvapit ale mohou i Helena Zeťová či Anna K. I ve skupinách je adeptů na první příčku spousta. Mezi osmi, které si zatím vedou nejlépe, jsou Chinaski, Kabát, Kryštof a Olympic, velkou šanci mají i Wanastovy vjecy, Support Lesbiens, Divokej Bill a Čechomor.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.